Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rengeteget dolgozom és kezdem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rengeteget dolgozom és kezdem felépíteni az anyagi hátterem mégse kellek egy átlag nőnek se, miért van ez?

Figyelt kérdés

Nem vagyok az a társasági ember. Én nem szeretem a koncerteket inkább szívesebben ülök be egy színházba vagy megyek kerékpározni.

4 év munka alatt vettem egy saját autót 1 millióért, a szakmai tudásomat felhasználva építettem egy garázst ami majdnem kész van.

Magamra mosok és takarítok, jó ízlésem van dolgokhoz és a logikus döntésekhez.

Sportolok hétvégente, mert csak akkor van energiám és időm .

A naptárt megnézve arra lettem figyelmes, hogy három hónap múlva 26 vagyok...

És az életem még mindig arról szól dolgozok hazajövök, tusolok, kajálok, megnézek egy sorozatot és alszok.

Tavaly leálltunk 3 hétre és nem dolgozunk akkor szó szerint olyan volt, mintha kitöröltek volna az életből és cél tudatlanul lebegnék a föld peremén.

Akkor mentem fel BP-re és vásároltam autót és nyaraltam egyet egyes egyedül.

Előtte való éven volt egy lány az életemben aki kosarat dobott nekem, nem tudom mit hittem de azt gondoltam ő volt a nagy ő...

-------

igazából nincs senkim, nem tudom, hogyan és miben kéne változtatnom.

2020. aug. 1. 19:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem az a gond, hogy a naptáradból jöttél rá, hogy mikor van a születésnapod és hogy hány éves vagy.
2020. aug. 1. 21:06
 12/20 anonim ***** válasza:
70%

"És az életem még mindig arról szól dolgozok hazajövök, tusolok, kajálok, megnézek egy sorozatot és alszok."

Hát ha ezeket csinálod, ettől valóban nem lesz barátnőd.

Nem gondolkodtál azon, hogy udvarolj? A többség ezt alsó tagozatban kezdi, és így szokott lenni huszonéves korára már egy jelentősebb szerelmi kapcsolata.

2020. aug. 1. 21:54
 13/20 anonim ***** válasza:
53%

Még az jutott eszembe, megfordítom, amit mondtál:

"4 év munka alatt vettem egy saját autót 1 millióért, a szakmai tudásomat felhasználva építettem egy garázst ami majdnem kész van.

Sportolok hétvégente, mert csak akkor van energiám és időm .És az életem még mindig arról szól dolgozok hazajövök, tusolok, kajálok, megnézek egy sorozatot és alszok."

-----

"Vettem egy saját autót 1 millióért.

Sportolok hétvégente.

És az életem még mindig arról szól, szeretkezek egész héten, és senki nem ad egy jó állásajánlatot, pénzt."

Így érted, hogy mi hiányzik, mit kéne tenned?

2020. aug. 1. 22:00
 14/20 A kérdező kommentje:

Átlagos a magasságom, 175cm, nem vagyok szép arcra hát lehet de mára már qrvára nem érdekel. Csak az egészség számít szerintem.

Itt Borsodban 10 órás munkából is csak tengődök. De kárpótol a szép táj a hegyek. Amikor egy fullra ledolgozott hónap után kezembe nyomnak 128 ezer forintott az valami felháborító érzés.

Ja és minimálbérre vagyok bejelentve.

Budapesten meg elvinné az albérlet a 270-300.000Ft-os fizetésem a felét mondjuk és még hol a kaja és egyebek...

Szobát én meg nem fogok bérelni, nem fogom más bűzét szagolni.

2020. aug. 2. 09:11
 15/20 anonim ***** válasza:
Akkor olyan munka a megoldás, ami lakhatási támogatást nyújt.
2020. aug. 2. 13:57
 16/20 anonim ***** válasza:
Akkora a munkanélküliség (5%-os) ami utoljára 2010 ben volt, most a éven nem nagyon lehet ugrálni, hacsak nem speckós mérnök, vagy IT-s szakember vagy. Kérdező, miskolci vagy, Bosch vagy Takada, stb? Ott szoktk ilyen 130 akat fizetni műszakban.
2020. aug. 2. 14:08
 17/20 anonim ***** válasza:
175 centis magassággal még szép hogy nem kellesz nekik, az alacsonynak számít.
2020. aug. 2. 14:43
 18/20 anonim ***** válasza:

"175 centis magassággal még szép hogy nem kellesz nekik, az alacsonynak számít."

Hülyeség. Egyrészt nem számít alacsonynak, másrészt a legtöbb nőnél így is magasabb.

Nem egy nőcsábászt ismerek, aki 170 cm sincs.

2020. aug. 2. 15:07
 19/20 anonim ***** válasza:
55%

175 centis magassággal még szép hogy nem kellesz nekik, az alacsonynak számít.

Buta vagy, Magyarországon az átlagmagasság 176 centi a pasiknál, nézd meg, ez hivatalos. Én 177 vagyok, soha nema magasságom miatt utasítotak vissza. Plusz ha hozzáteszed, hogy manapság majd minden nike sportcipő 3-4-5 cm magas talppal készül, akkor 180 centis vagy. Szóval ez nettó baromság.

2020. aug. 2. 15:14
 20/20 anonim ***** válasza:
,,2017 tavaszán a 15 év feletti népességben a nők átlagos magassága 164 cm és átlagos testsúlya 69 kg volt, míg a férfiaknál ez 176 cm és 83 kg volt.,,
2020. aug. 2. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!