Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellek 1 nőnek sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek 1 nőnek sem?

Figyelt kérdés
Próbáltam párszor a való életben is csajozni de nem jött össze. Utána próbáltam interneten (facebook,instagram) és ott sem jött össze. Később megpróbáltam a társkereső oldalakat vagy 10 db ot biztosan és ott meg nem írtak vissza a nők. Pedig nem vagyok kövér,170 cm vagyok és 65 kg és még mellette edzek is. Szerintetek mi lehet a probléma?

2020. dec. 23. 19:11
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
29%

Felszínes vagy és hülye! És törpe.

180 cm az átlag férfi magasság, de lehet már 185 mert a mai fiatalok többsége magasabb mint a 20 évvel ezelőtti fiatalság.

Ha azt hiszed magadrol hogy nem vagy ronda akkor linkelt be ide egy egeszalakos képet magadrol.

2020. dec. 27. 09:41
 12/34 A kérdező kommentje:
Ilyen alpári módon beszélni az embertársaddal, ez is jellemző rátok!!
2020. dec. 27. 10:27
 13/34 A kérdező kommentje:
Ilyenkor nagyon szégyellem magam hogy veletek vagyok egykorú, meg hogy ilyen emberekkel élek a Föld nevű bolygón, mintha ti tökéletesebbek lennétek! Arról meg nem tehetek hogy ilyenek a génjeim hogy alacsony vagyok, nem értem hogy miért nem lehet normális választ adni, komolyan nagyon sokat képzeltek magatokról, illemtan óra nem ártana nektek, így beszélni valakivel, mondjuk interneten vagyunk, itt meg könnyű nagyszájúskodni! Szégyelljétek magatokat!!!!!!
2020. dec. 27. 10:30
 14/34 A kérdező kommentje:
Látom itt is sok a nagyszájú troll, de hát az internet világa már csak ilyen, tele van keménykedő, hülye trollokkal. Én is tudok csúnyán írogatni, csak nem szokásom, ha csak ki nem hozzák belőlem!
2020. dec. 27. 10:33
 15/34 anonim ***** válasza:
78%
Feltettél egy kérdést, mi pedig keressük a választ. A ronda egy igen életszerű lehetőség. Nekem sok jóképű haverom van, hozzájuk odamennek a nők is, ha kell. Hozzám egyszer se. Biztos azért mert ők a rondák és én vagyok Adonis, ugye? De tőlem lehetsz látens ьuzi is, az is egy életszerű magyarázat. Nem trollkodtam. Válaszokat keresünk a kérdésedre.
2020. dec. 27. 14:30
 16/34 A kérdező kommentje:
Nekem van több női ismerősöm is akivel beszélgetek meg van egy igaz fiatal még hozzám, de ha talizunk mindig megölel, úgyhogy annyira undorító nem lehetek, a b.zizás meg rágalmazás, szerintem nem ismersz annyira engem hogy tudjad milyen szexuális beállítottságom van. Abban meg igazad van hogy a kérdésre keressük a választ, de az a nem mindegy hogy milyen stílusban és hangnemben!! Jah meg még annyi hogy sok nő megbámul engem, gondolom azt akarják hogy én menjek oda és kezdeményezzek, de annyi elutasításom volt már életem során hogy ez nekem nem olyan egyszerű. Erőt gyűjtök és megpróbálom!! "Nincs lehetetlen csak tehetetlen".
2020. dec. 27. 19:41
 17/34 anonim ***** válasza:
55%

Rendben akkor leírjuk neked amit hallani akarsz: a nőknek csak az számít, hogy intelligens legyél, legyen nagyon jó humorod, magabiztos legyél és figyelmes. A következők NEM számítanak: kinézet, pénz, fаsz méret.

Most pedig irány és irogass a beállítottságodtól függően fiúknak vagy lányoknak, mondjuk 40-50-nek és a végén számold meg hánnyal jött össze akármi.

2020. dec. 27. 19:53
 18/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. dec. 29. 10:29
 19/34 anonim ***** válasza:
71%
Akinek annyi nem esik le, hogy a Facebook és az Instagram MENNYIRE nem ismerkedésre való, az jobb, ha máshol sem zaklatja az embereket.
2021. dec. 12. 18:54
 20/34 A kérdező kommentje:
Facebook meg az instagram ha még nem is de a társkereső oldalak sem? OMG
2021. dec. 13. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!