Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok, akik elmondásuk szerint senkinek sem kellenek, miért nem ismerkednek ezen az oldalon?
Azért amikor olyan pasikról olvasok, mint amiről 51-es ír mindig átértékelem magam :D
Aztán rájövök, hogy sajnos ez nem jelent semmit, mert ugyanúgy kosarat kapok már a nulladik pillanatban, mint az aki úgy kezdi, hogy "hülye ribik mind kidobtak, de te ugye más vagy", és utána előveszi a bőrkabátot...
Na ez a gond az elmélettel.
Én nem kételkedem benne, hogy sok a kretén, viszont ha az ember az összes kretént 100% biztonsággal kizárja, akkor olyan jó falat épít, hogy a két értelmes szót szólni tudók is repülnek kint rekednek.
Tudom, hogy sokaknak ez járulékos veszteség, nincs is ezzel semmi problémám, csak akkor nem kellene sírni, hogy kiöntötték a vízzel a gyereket is, és nem tudnak ismerkedni. Mert valahol az eredeti kérdés még mindig erről szól, hogy egyrészt panaszkodnak, másrészt ők alkotnak olyan gátakat, amin utána senki nem jut keresztül, se a kretének se a többiek.
#52:
Nem, a kérdés konkrétan az, hogy a gyakorin miért nem ismerkednek.
Attól, hogy szerintem nincs nő, aki kíváncsi lenne innen bárkire, az nem jelenti azt, hogy a nők soha, sehol, senkivel nem ismerkednek. Valahogy csak bekerül a statisztikába az a pár házasság évente, meg pár gyerek. Ezekhez határozottan közel kell kerülni egymáshoz.
53: akkor fuss neki még egyszer!
A kérdés azokról a nőkrő szólt, akik panaszkodnak, hogy senkinek nem kellenek... gondolom ők nem azért panaszkodnak, mert közben házasodnak és egy pár gyereket gyártanak ("Azok a lányok, akik elmondásuk szerint senkinek sem kellenek" szó szerint ugyanis ez a kérdés eleje). De lehet, hogy tévedek, és a "nem kellek senkinek" kérdéseket boldog házasságban élő családanyák írják ki, akkor igazad lesz :)
És innen nézve teljesen jogos felvetés, hogy aki állítólag nem kell senkinek (és emiatt nyafog is), az akár ismerkedhetne bárhol... pl itt is (de az ilyen "jáj, én senkinek nem kellek" csajok általában nem csak a GYk-t zárják ki, hanem a társkeresőt, a netet, a szórakozóhelyet, a munkahelyet, és kb minden olyan helyszínt, ahol férfiak vannak)
De mondom, mindez csak abból a feltételezésből indul ki, hogy a senkinek nem kell panaszkodást valóban olyan nők csinálják, akik senkinek nem kellenek, így a házassági/szülési statokban sem szerepelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!