Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a lányok, akik elmondásuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a lányok, akik elmondásuk szerint senkinek sem kellenek, miért nem ismerkednek ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Miért nem adnak egy esélyt neki? Miért gyártanak előre negatív jóslatokat, hogy biztos itt is csak ultragázos emberek akarnának ismerkedni?

2020. dec. 22. 07:20
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
100%
50: én nem ilyen jellegű véleménykülönbségekre gondoltam, hanem azokra, akik a nagy többség szemében tényleg hibbantak. Aki már azzal kezdi az ismerkedést, hogy reméli, én más vagyok, mint a többi k...a, aki visszautasította (úgy, hogy nem is ismerkedős témában írt egy hozzászólásomra); nem képes 3 szót helyesen leírni; azzal kezd, hogy fikázni kezdi az elvárásaimat / rá akar venni, hogy úgy adjak neki egy esélyt, hogy nyilvánvalóan nem tudja teljesíteni az elvárásaimat; szélsőségesen fetisiszta...
2020. dec. 22. 17:34
 52/55 anonim ***** válasza:
63%

Azért amikor olyan pasikról olvasok, mint amiről 51-es ír mindig átértékelem magam :D

Aztán rájövök, hogy sajnos ez nem jelent semmit, mert ugyanúgy kosarat kapok már a nulladik pillanatban, mint az aki úgy kezdi, hogy "hülye ribik mind kidobtak, de te ugye más vagy", és utána előveszi a bőrkabátot...

Na ez a gond az elmélettel.

Én nem kételkedem benne, hogy sok a kretén, viszont ha az ember az összes kretént 100% biztonsággal kizárja, akkor olyan jó falat épít, hogy a két értelmes szót szólni tudók is repülnek kint rekednek.

Tudom, hogy sokaknak ez járulékos veszteség, nincs is ezzel semmi problémám, csak akkor nem kellene sírni, hogy kiöntötték a vízzel a gyereket is, és nem tudnak ismerkedni. Mert valahol az eredeti kérdés még mindig erről szól, hogy egyrészt panaszkodnak, másrészt ők alkotnak olyan gátakat, amin utána senki nem jut keresztül, se a kretének se a többiek.

2020. dec. 22. 19:08
 53/55 anonim ***** válasza:
100%

#52:

Nem, a kérdés konkrétan az, hogy a gyakorin miért nem ismerkednek.

Attól, hogy szerintem nincs nő, aki kíváncsi lenne innen bárkire, az nem jelenti azt, hogy a nők soha, sehol, senkivel nem ismerkednek. Valahogy csak bekerül a statisztikába az a pár házasság évente, meg pár gyerek. Ezekhez határozottan közel kell kerülni egymáshoz.

2020. dec. 22. 22:05
 54/55 anonim ***** válasza:
32%

53: akkor fuss neki még egyszer!

A kérdés azokról a nőkrő szólt, akik panaszkodnak, hogy senkinek nem kellenek... gondolom ők nem azért panaszkodnak, mert közben házasodnak és egy pár gyereket gyártanak ("Azok a lányok, akik elmondásuk szerint senkinek sem kellenek" szó szerint ugyanis ez a kérdés eleje). De lehet, hogy tévedek, és a "nem kellek senkinek" kérdéseket boldog házasságban élő családanyák írják ki, akkor igazad lesz :)

És innen nézve teljesen jogos felvetés, hogy aki állítólag nem kell senkinek (és emiatt nyafog is), az akár ismerkedhetne bárhol... pl itt is (de az ilyen "jáj, én senkinek nem kellek" csajok általában nem csak a GYk-t zárják ki, hanem a társkeresőt, a netet, a szórakozóhelyet, a munkahelyet, és kb minden olyan helyszínt, ahol férfiak vannak)

De mondom, mindez csak abból a feltételezésből indul ki, hogy a senkinek nem kell panaszkodást valóban olyan nők csinálják, akik senkinek nem kellenek, így a házassági/szülési statokban sem szerepelnek.

2020. dec. 22. 22:11
 55/55 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az is kérdés, hogy milyen jellegű a "senkinek nem kellek kérdés". Ha csak sima rinya, és az a kérdés, hogy egyedül fog-e meghalni, még meg is értem, hogy ráírnak ismerkedni. De sokszor látszik a kérdésen, hogy nem ismerkedni ment fel a nő, hanem segítséget kér, hogy mégis mi lehet a probléma. Aki ezek után ráír, hogy "én szívesen ismiznék veled, cica", az nem is válaszol a kérdésre, annyira önző...
2020. dec. 23. 11:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!