Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a lányok, akik elmondásuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a lányok, akik elmondásuk szerint senkinek sem kellenek, miért nem ismerkednek ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Miért nem adnak egy esélyt neki? Miért gyártanak előre negatív jóslatokat, hogy biztos itt is csak ultragázos emberek akarnának ismerkedni?

2020. dec. 22. 07:20
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
0%

Ezek között is jócskán akadnak intelligencia hiánnyal küszködők.

2020. dec. 22. 08:57
 12/55 anonim ***** válasza:
63%
Na 50%-os felébredt, hogy mindenkit leszavazzon.
2020. dec. 22. 08:59
 13/55 anonim ***** válasza:
84%

Adtam esélyt többször is, hogy itt ismerkedjek, de mindegyik személyről kiderült, hogy nem a normál kategóriába tartozik vagy gondolkodás terén, vagy külsőleg vagy mindkettő együtt.

Szóval, kösz nem kérek már az itteniekből, akkor inkább még száz év magány.

2020. dec. 22. 09:11
 14/55 anonim ***** válasza:
85%

Mert "senkinek nem kellek" = "Senki olyannak nem kellek, aki nekem is tetszik".

Ugye alapvető, hogy az ember olyasvalakivel akar ismerkedni, akit vonzónak talál. Ha részegen kifeküdne egy nő péntek este a Hős utcában vagy egy putrisoron, tuti, hogy akadna "udvarlója", de érthető módon ez nem opció egy normális nőnek sem.

És érthető, hogy ha nem akarnak itt sem "ismerkedni". Először is, ez egy anonim oldal, arctalan felhasználókkal, mindenki azt hazudik magáról, amit akar. És ha valami csodás véletlen folytán még sikerülne is pont egy jóképű, normális pasasba belefutnia a nőnek, mi garantálja, hogy az illető nem 400 kilométerre lakik tőle?

2020. dec. 22. 09:16
 15/55 anonim ***** válasza:
97%
11, persze, lehet, de azért dr. V. Gábor aneszteziológus valószínűleg intelligensebb, mint B. Péter áruházi eladó. Én kérek elnézést, hogy az intelligensebbekre utazom, tényleg...
2020. dec. 22. 09:21
 16/55 anonim ***** válasza:
9%
Mert itt nem tudják még az első párbeszéd előtt csekkolni hogy tényleg van-e manika, tényleg jóképű-e, tényleg magas státuszú-e, tényleg menő-e. A nők nagyon fosnak a kamu alfáktól.
2020. dec. 22. 09:24
 17/55 anonim ***** válasza:
30%

Azt írtam vannak, nem azt, hogy mindegyik. Viszont te még nem láttál orvosokat enni kézzel-lábbal túrva, az állukon folyó étellel a nővérek által hozott kajákból, és úgy, hogy nem lettek megkínàlva. Hidd el tudom, velük dolgozom.

2020. dec. 22. 09:25
 18/55 anonim ***** válasza:
86%

Engem nem érint a probléma személyesen, csak azt írom amit látok. Ezen az oldalon (tisztelet a kivételnek) rengeteg férfi úgy áll hozzá a kapcsolatokhoz, hogy ha nem egy 10/10es macáról van szó, akkor ők lealacsonyodnak a szintjére(akkor is, ha ők ugyanúgy csúnyácskák) és így örüljön a nő, mert szóbaállt vele. Ezt a hatalmas "sérelmet" úgy torolja meg, hogy nem tiszteli a nőt, emberszámba sem veszi, azt hiszi, hogy a nőnek emiatt szolgálnia kell őt az élet minden területén, szexuális segédeszköznek tekintik a nőt, akit úgy használnak ahogy akarnak.

Ezek után szerint nem csoda, ha nem akarnak itt ismerkedni.

2020. dec. 22. 09:30
 19/55 anonim ***** válasza:
66%

Komolyan nem értem a női válaszolókat!

Értem, hogy nem akarnak, mert nem tudnak semmit egymásról, és egyébként is sok a kretén, de ez kb az összes többi ismerkedős helyre is igaz.

PONT ezért kell ismerkedni, ami nem egyenlő azzal, hogy össze is jössz vele.

Az ismerkedés az, hogy nyitott vagy a beszélgetésre, kommunikációra, hogy megtudj a másikról egy csomó mindent, és ha úgy alakul, akkor később tovább lépj vele.

Én a múltkor egy offline eseményen szólítottam meg egy nőt, beszélgettünk, de kb fél órán belül kiderült, hogy 250kmre lakik tőlem valójában, és kivételes alkalom, hogy itt van Pesten ő is. Ennyi, volt egy kellemes fél óra dumálás, ami maradt az ismerkedős szinten, nyilván nem lépett tovább ennél.

Olyan nővel is találkoztam, akivel minden klappolt, beszélgettünk, humorosnak, intelligensnek tűnt, randira hívtam, és a randin derült ki, hogy az összes chemtrail-gyíkember összeesküvésben hisz (elsőre azt hittem, csak viccel, én visszadobtam a labdát, aztán mindketten meglepődtünk, hogy ő nem viccel, én meg igen) - És volt ennél durvább dilissel is dolgom, de az nem volt ennyire vicces, mert beteg emberen nem szeretek nevetni.

Ez mennyiben másabb, mint itt a GYK-n? Elkezdtek dumálni, aztán kiderül, hogy nem tetszik mégsem a kinézete, túl messze lakik, vagy hülye "mindennőmagáravessenhamegerőszakolják" gondolatai vannak, akkor elköszönsz!

De ha valaki hónapok-évek óta magányos, akkor ragadjon meg minden alkalmat az ismerkedésre, ne csak Tudományos akadémia éves bálján tegye a díszpáholyban, mert a többi ember nem elég méltó hozzá.

És az ismerkedésnek bármikor véget lehet vetni (főleg online), ha kiderül, hogy a szőke herceg valójában egy sötét paraszt.

2020. dec. 22. 09:37
 20/55 anonim ***** válasza:
84%
19 Abba másabb, mint ahogyan más már korábban írta a tapasztalatát. Mondjuk kiír egy nő ilyen kérdést, hogy ő nem talál magának senkit xy okokból. Ezek után ráír pár antiszociális, rosszindulatú perverz a negatív tulajdonságához kapcsolódva, pl. hogy nem túl szép az arca, vagy kövér. És erre apellálva csúnyán viselkednek a nővel, úgy gondolják na, ez egy "szerencsétlen nő" ez legalább leáll velem. Egy-egy ilyen tapasztalat után nem csoda, ha nem akar itt ismerkedni. Valószínűleg attól tart, hogy ha egy beszélgetést kezdenének valakivel a kérdésétől függetlenül, akkor ugyanazok, vagy hasonló alakok akarnák csak folytatni az ismerkedést és emiatt inkább nem próbálkoznak.
2020. dec. 22. 09:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!