Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a lányok, akik elmondásuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a lányok, akik elmondásuk szerint senkinek sem kellenek, miért nem ismerkednek ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Miért nem adnak egy esélyt neki? Miért gyártanak előre negatív jóslatokat, hogy biztos itt is csak ultragázos emberek akarnának ismerkedni?

2020. dec. 22. 07:20
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
30%

40: alapjában véve én is inkább társaságban ismerkedem, vagy valami közös elfoglaltság/hobbi keretében (persze, ettől még ismertem meg én is perverz, prosti, vagy elmebeteg nőt).

Viszont aki azon nyafog, hogy senkinek nem kell, az szerintem első körben tágítsa ki az ismerkedési körét. Ha senkinek nem kell az olyan társaságban, ahol ismeri az embereket, akkor előbb utóbb új területekre kell tévedni, legyen az a net, vagy egy másk hobbi, másik társaság, ahol eleinte mindenki ismeretlen.

Nyilván, aki könnyen ismerkedi, annak nem kell a kockázatosabb helyeken próbálkozni de aki saját elmondása szerint teljesen sikertelen, ő azért kellene, hogy vállaljon valamenyi kockázatot szerintem (és ez alatt nem azt értem, hogy éjfélkor egy sötét sikátorban randizzon egy ismeretlennel, hanem vállalja be például a netet aztán lehet, hogy elpazarolt pár óra beszélgetést egy bőrkabát fetisiszta marhával)

2020. dec. 22. 14:25
 42/55 anonim ***** válasza:
74%

"Bocs, egy orvos el tudja látni egy mezítlábas nővér munkáját, te el tudod végezni az övét? Elvégezted az egyetemet? Akkor?"

Részemről alig várom, hogy végre a pökhendi fajtája pelenkázzon, 5 percenként mossa a szrt a magatehetetlen betegek alól, etessen, 2 percenkénti csöngetésre ugráljon, stb., mert nem lesz nővér akit utasítgasson a saját munkájának elvégzésére is. Ő meg szívbaj nélkül elteszi a borítékot, miután más dolgozott helyette. Remélem sok kollégám búcsút int nekik is, és az eü-nek is,ha a covidnak egyszer vége lesz. Na akkor majd talán alábbhagy a dr. miatti egoizmusa mindnek. Végülis kapnak majd elég fizetést, hogy a mi munkánkat is elvégezzék. Ránk úgysincs szükség, ezt ugye te is "kedvesen" leírtad. 😉

2020. dec. 22. 14:28
 43/55 anonim ***** válasza:
3%
42, a te döntésed, hogy nővér lettél, nem az övé! Ha nem tetszik ez a munka, keress másikat. Ilyen hozzáállással ne pelenkázz, ne etess.
2020. dec. 22. 14:37
 44/55 anonim ***** válasza:
91%

41: a kérdés arról szólt, hogy vki miért nem ismerkedik a gyk-n... magyarra lefordítva, hogyha vki kiír egy kérdést, hogy magányos, miért nem fogadja a hülye privátokat. Attól még, hogy itt vki nem ismerkedik rossz élmények alapján, máshol simán ismerkedhet.

A kockázatvállalás meg az időpazarlás nem ugyanaz. Utálom az időpazarlást. Kockázatvállalás - pl. ha egy fórumon megismerkednék vkivel, nem félnék attól, hogy találkozzam vele élőben. Ez egy normális kockázatvállalás.

De abból mi hasznom lehet, ha elkezdek tényleg máltai szeretetszolgálatot játszani, vagy naivan beszélgetni vkivel, aki már arra felvillanyozódik, hogy egy nőn harisnya van néha, meg aki úgy rám ír, hogy tényleg SEMMIT nem tud rólam.

2020. dec. 22. 14:45
 45/55 anonim ***** válasza:
97%
42: " Ha nem tetszik ez a munka, keress másikat." Ez a hozzáállás viszont nagyon bicskanyitogató. Attól, hogy doktor valaki, ugyanolyat sz_rik, mint egy nővér! Ez a "miért nem lettél politikus, az megkeres annyit, mint az orvos" hozzáállás sehová nem vezet. Ha lenne 9 millió politikusunk, de senki nem kapálná ki a földből a krumplit, még mindenki éhenhalna. Talán meg kéne jobban becsülni azt, aki "egyszerűbb munkáért" keveset kap.
2020. dec. 22. 15:00
 46/55 anonim ***** válasza:
32%
43-nak mentm bocs
2020. dec. 22. 15:01
 47/55 anonim ***** válasza:
95%
45 ne vedd már fel! amilyen primkó, nemhogy az orvosit nem végezte el, e valószínűleg a gimit is max estin. Csak trollkodik.
2020. dec. 22. 15:06
 48/55 A kérdező kommentje:

#8,10: És ilyen túl jó színészek miért is kényszerülnének anonim oldalon ismerkedni, ahol pont hátrányból indulnak, mert maximális a gyanakvás?

Hol van garancia arra, hogy nem futsz bele ilyenbe? És nőkben nincsenek hasonlók, csak férfiben?

#13: Pontosan mennyi volt ez a "többször"?

És most helyette hol ismerkedsz? És mennyivel vagy sikeresebb vagy mennyivel növelted az esélyeidet, hogy legyen egy megfelelő párkapcsolatod?

#14: Ezért hívják ismerkedésnek, mert fokozatosan derülnek ki dolgok a másikról. Tudom, hogy manapság mindenki jobban szeretne egy jól kitöltött, évekig visszagörgethető Facebook adatlapot a másikról (mintha abban nem lehetne hazudni vagy valótlanságra építeni egy egész életet, nem is volt még ilyesmire példa), hogy ezzel se kelljen feleslegesen vesződnie.

De tényleg annyira elfoglalt vagy, hogy egy sablonüzenetben ne tudd megkérdezni az illetőtől a számodra fontos dolgokat?

#18: Tőled is kérdezem, az életben mivel másabb? Itt legalább az ilyennel nem ismerkedsz tovább.

#25: Van olyan funkció, hogy letiltás. Ha az életben megy oda hozzád, például egy buszmegállóban egy ugyanilyen, ott szerintem sokkal rosszabb.

#31: Tehát az is baj, ha valaki pontozza a nőket, mert felszínes és csak a külsőt nézi, meg az is, ha a belső értékekre helyezi a hangsúlyt és van annyi emberismerete, hogy feltételezi, hogy a paramétereid alapján tudna hozzád vonzódni, ha nem hazudtál túl nagyot benne vagy titkoltál el valami komolyabbat.

A mai felszínes, jobbra-balra húzós világban pont egy ilyen oldalon lehetne jobban megismerni a másikat és alakulhatnak ki tartalmas, mély beszélgetések.

#40: És nem jobb, ha ilyesmi az elején kiderül, mintha addigra már félig beleszeretsz a megtestesült Chrisian Greybe, mire kiderül, hogy milyen típusú szexre bukik, ami neked nem fér bele?

#44: Ha máshol ismerkedik, azzal semmi baj. Azzal van baj, hogy ha már eljutott oda, hogy kiír egy kérdést, mert a máshol ismerkedésben is sikertelen, akkor miért nem ad egy esélyt ennek. És nem, nem a bőrkabátfesitisztákkal, hanem normális emberekkel.

2020. dec. 22. 16:32
 49/55 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, 44es vagyok, csak az a baj, hogy eddig az ÖSSZES pasiról, aki normálisnak tűnt, és elkezdtem vele beszélgetni, kiderült, hogy nemnormális vagy perverz. Sztem az az ember, aki értelmes és egészséges, nem a gyk-n ír rá vadidegenekre, akikről semmit sem tud, hogy hátha akkor lesz belőle vmi.
2020. dec. 22. 16:56
 50/55 anonim ***** válasza:
100%
49: mindenkinek más a normális. Én például mérnök létemre soha nem nyaralok, utazgatok, nem a világlátás a célom. Sokaknak ez nem "normális" dolog.
2020. dec. 22. 17:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!