Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi sokáig, évekig egyedül van, annak mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Külsőre 10/10, vicces és lehet vele mélyebb, tartalmasabb, témákról is beszélgetni, akár emelt szinten is. Tipikus nőcsábász kinézetű, bárkit megkaphatna, de emellett kellőképpen alázattal áll a dolgokhoz. Mégis azt látom, hogy évek óta nincs senkije. Mi lehet az oka?2020. dec. 20. 20:35
11/27 anonim válasza:
Ennyi idősen már szeretni is nehéz, nemhogy szerelmesnek lenni.
12/27 anonim válasza:
Ez egy életmód én is ezt űztem. Állandó barátnőm még 20-as éveim elejéig volt azt rájöttem, hogy elég kapós vagyok, minek kötnék ki egy nő mellett. Gyereket soha nem akartam így nem kellett nekem állandó kapcsolat. Én is éltem ezt a szingli életmódot nők jöttek mentek én meg el voltam magamban és élveztem azt, hogy nem kell senkihez alkalmazkodnom. 38 éves koromig műveltem ezt, aztán akkor találtam egy olyan nőt, aki miatt felrúgtam ezt a megszokott életmódomat és most vele vagyok azóta is. Vele mindenben passzolunk és ő sem akar gyereket ez is nagyszerű, tényleg a másik felem. 41F
13/27 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg tőle, és a sok kérdésedre mindre fény derül!
14/27 anonim válasza:
#10 Asszem itt az elottem szolo par ember elmondta, nem kell a kotottseg, a nyug, a hiszti. Csak a punci kell.
15/27 A kérdező kommentje:
41 F
Én is erre gondoltam, te tökéletesen leírtad . Valószínűleg ő is így lehet vele.
2020. dec. 20. 21:04
16/27 anonim válasza:
Ezek csak feltételezések.. ettől függetlenül még lehet önbizalom hiányos, depressziós..stb.
17/27 anonim válasza:
Megint kiírtad ezt? Leírtam múltkor: Okos, és nem köti le magát 1 nővel.
18/27 anonim válasza:
Leírtad, hogy top pasi és nőcsábász kinézetű. Akkor, szerinted miért?
Simán elvan úgy, hogy csajozik. Semmi kötöttség, semmi hátrány. Ha majd akar, akkor úgyis megállapodik valaki mellett.
19/27 anonim válasza:
Vagy nőcsábász, vagy meleg. Egy biztos, nem köti az orrodra.
20/27 anonim válasza:
Betegség, gyász, feldolgozatlan szerelem, bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!