Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek többsége megelégszik kevesebbel párválasztáskor?
Egy idő után lejjebb adja az elvárásokat csak azért hogy legyen valakije?
30 alattiakra gondolok.
MINDENBEN lejjebb kell adnod az életben!!!
Sosem lesz Ferrarid, sosem laksz Balin, sosem lesz Patek órád, és sosem leszel olimpiai bajnok. És igen, a párválasztásnál is.
Az emberek többsége tanul a hibáiból, tapasztal, és változnak az igényei.
Attól, hogy a párja nem egy fehérnemű modell, még nem azt jelenti, hogy leadta az igényeit. Azt jelenti, hogy más szempontok alapján keresgél.
Lehet, hogy aki neked 10/10, mert téged csupán a külső érdekel, az egy nálad csúnyább pasinak csak 4/10, mert az ő szempontjai alapján csak a külsejét tudja felmutatni, és az hosszú távon semmit nem ad a kapcsolathoz.
De úgyse érted.
Elég jellemző ez valamilyen szinten. Ha máshogy nem, akkor úgy, hogy az illetőről kiderül valami hiba, de mellette maradnak.
Rengeteg olyan kapcsolatot láttam a környezetemben, ahol mondjuk a férfi agresszív volt vagy a nő alig akart szexelni. Akik pedig mellettük maradtak, eléggé lejjebb adtak az igényeikből.
Nekem valahogy nem megy és tádám, nem is találok tökéletes kapcsolatot. Volt pár komolyabb és vannak lazábbak is, de tudom, hogy senki sem fog teljesen megfelelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!