Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kire hallgatok párválasztás kapcsán?!?
Figyelt kérdés
Szüleimre(Anyám, Apám)
Munkatársaim/főnököm
Barátaim/szomszédaink
Magamra
Istenre
Időjárásra/fejfájásra
Fem magazin/amilyen felület portál
Tanár pap nevelo
2020. szept. 22. 15:29
1/17 anonim válasza:
Magamra, hiszen én leszek az, aki választ, nem a környezetem. A többiek véleménye nem releváns.
4/17 A kérdező kommentje:
Most sokan. Válaszolok,vagy egyvalaki de az sokszor,mindegy tanacskeres/megbízás kiben,ki ismer legjobban?!?
2020. szept. 22. 15:47
6/17 anonim válasza:
Szüleimmel nem tartom a kapcsolatot.
A munkatársaimnak semmi köze a magánéletemhez.
A barátaimban megbízom, ha tanács kell, hozzájuk fordulok, de akkor is csak én döntök és nem ők. A szomszédoknak a nevét se tudom.
Istenben nem hiszek.
Időjárásnak és fejfájásnak mi köze az egészhez?
Buta női portálokat nyilván nem olvasok.
Elítélem az egyházat, sose fordulnék hozzájuk.
Egyéb?
7/17 A kérdező kommentje:
Oké akkor a tobbseghez tartozzon, Gy kisebbséghez aki társadalmat formál,most?!?
2020. szept. 22. 16:19
8/17 anonim válasza:
Persze, hogy magamra. Ebbe még a szülők sem szólhatnának bele, nehogy már mindenki más meg megtegye.
9/17 anonim válasza:
Természetesen magamra, a megérzéseimre, tapasztalataimra. Ki másra hallgatnék? Én leszek abban a kapcsolatban, nem anyám vagy apám!
10/17 A kérdező kommentje:
Ok koszonom
2020. szept. 22. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!