Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kire hallgatok párválasztás kapcsán?!?
Szüleimre(Anyám, Apám)
Munkatársaim/főnököm
Barátaim/szomszédaink
Magamra
Istenre
Időjárásra/fejfájásra
Fem magazin/amilyen felület portál
Tanár pap nevelo
Párkapcsolati problémával pedig nem kérnék tanácsot se ismerőstől se családtól. A párommal kell megbeszélnünk a dolgokat ketten, ránk tartozik. Ha tényleg nagy a gond, akkor szakemberhez fordulnék, párterapeuta, pszichológus.
Közeliekhez semmiképp. Az ú barátai az ő pártját fogják, az én barátaim az enyémet. Semmi érdemleges tanácsot nem adnának.
Magamra.
Ha a szüleim vagy barátaim javasolnak valamit, pl "Itt van ez a fiú. Vess rá egy pillantást, tetszik neked?" vagy még inkább "Azt hiszem hozzád valaki olyan passzolna, aki hozzád hasonlóan megtapasztalta, milyenek az anyagi nehézségek." akkor átgondolom amit mondanak, de a döntés akkor is az én kezemben van. Ha valaki idejön azzal, hogy "Te, figyelj, szerintem a Józsival kéne járnod." arra csak annyit tudok mondani, hogy neki meg a saját dolgával kéne törődnie.
Elsősorban Istenre hallgatok, Ő ismer a legjobban, és tudja mire/kire van szükségem, igyekszem figyelni a vezetésére Természetesen meghallgatom a legjobb barátom véleményét is, meg azokét, akik közel állnak hozzám, de a döntést én fogom meghozni.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!