Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok akik 20 felettiek és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok akik 20 felettiek és nem volt még kapcsolatuk azok kattantak?

Figyelt kérdés
Az ilyeneknek tuti valami mentális problémájuk van?
2020. dec. 19. 00:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
Vagy csúnyák.
2020. dec. 19. 10:51
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én azt látom, hogy akik kapcsolatban vannak 30 alatt, azok a kattantak..
2020. dec. 19. 11:36
 13/15 anonim ***** válasza:
78%

Vagy esetleg nem kapcsolatfüggők és élvezik a szingli létet?

Én azért mert a közelben nincsenek normális egyedek, vagy külsőleg rendben van de belsőre egy balfácán, vagy fordítva. Minek állapodjak meg kevéssel? Az is közrejátszik h egy eldugott kis helyen lakom szóval nincs választék, lehetne távkapcs de az nem működne. Majd elköltözök jövőre és akkor szétnézek esetleg. De amúgy egy életképes ember elvan magában is. A kapcsolat nem létszükséglet, olyan mint a desszert: ha van, az csak jó, de nélküle is lehet élni.^^

20/L

2020. dec. 19. 11:51
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se volt anno 20 felett mégse vagyok kattant.
2020. dec. 19. 15:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Én 24 évesen elég kattantnak számítok sokak szerint. Szorongó típus vagyok sajnos, illetve nő, próbálkoztam, de megfelelő jelöltet nem találtam még, illetve félek is egy kapcsolattól, most már.
2021. febr. 16. 21:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!