Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van egyre több nő, aki nem akar gyereket?
Mert egyre jobbak a védekezési módszerek + egyre kisebb a társadalmi nyomás.
Én nő vagyok, és semmi kedvem a gyerekvállaláshoz. A legminimálisabb mértékben sem tartom aranyosnak a csecsemőket és az 5 év alatti gyerekek 90%-át sem.
Amimor 16-25 éves voltam, erőltettem magamra, hogy akarnom kell, mert betegnek, deviánsnak mondta a többség azokat, akik olyan vonakodással állnak a témához, mint én. De az utóbbi években lesz.arom, ki mit gondol, a közeljövőben nem akarok gyereket (29 vagyok), és ha nem tör rám teljes szívemből, őszintén az érzés egyszer, hogy mégis, akkor nem lesz soha.
A mai világban inkább már teher, mint öröm a gyerek. Ráadásul védekezni is lehet könnyedén, nem úgy mint régen.
Régen amikor még nem lehetett mást csinálni csak bámulni a 4 falat robot után, akkor még buli volt a gyereknevelés, de most... minek?
Végső soron semmi nem garantálja, hogy nem döglök meg szülés közben, hogy vissza tudom nyerni a testem szülés után, hogy nem leszek teljesen magamra hagyva a gyerekkel és ezáltal kiszolgáltatva és természetesen azt sem tudni, hogy nem leszek elhagyva. Szóval, miért is vállalnék ennyi kockázatot? Miért érné ez meg nekem?
Hogy még a karrierem is kettébsszam a testem mellé és ki legyek kiáltva ostoba háztartásbeli aranyásónak? Vagy hogy a nyúzott fejem és a szoptatástól lógó mellem miatt egy olyan nőre epekedjen a delikvens, amilyen most vagyok?
Pffft felejtsétek el. :D
Arról a színvonalról ami meg oktatásból, normákból meg úgy általában életminőségből jut egy magyar gyereknek már nem is beszélek.
Mert a gyerek 18 év masszív elfoglaltság...
Mert megszűnik a spontenaitás...
Mert anyagilag megterhelő...
Mert szimplán nem szeretnének, nem anyatípusok..
Mert egy gyerek rendkívül önző tud lenni...
Mert meghal a nőiesség egy darabkája benned....
Mert az apa (nem általánosítok), nem lesz partner..
Ajánlom figyelmedbe a A legszebb dolog c. filmet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!