Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet lelkileg feldolgozni, hogy a genetikai adottságaim miatt soha nem lehet szép és csinos barátnőm?
Nem érdekelnek az olyan kommentek, hogy "ha te se ütöd meg a szintet akkor keress magadhoz valót"! Egyrészt a "magamhoz valóakhoz" ugyanúgy nincs minimális esélyem se, másrészt nekem is ugyanolyan szexuális ösztöneim vannak, mint egy 190 centis izmos gazdag, nagyfarkú sármos modellpasinak.
Erre a folyamatos lelki traumára az egészségem is már ráment, mert autoimmun betegség alakult ki nálam, ami azt jelenti, hogy az immnrendszerem támadja a saját testem. Gondolom ez nem lehet véletlen, amennyi kedvem van így ebben a formában az élethez. A szervezetem is tudja, hogy szép barátnő nélkül ez így nem élet és ő is bemondta az unalmast.
Én izmos vagyok és bejövök a csajoknál.
És most akkor ez számít?
Nem,dehogy!
Sokminden kell hozzá.Ez egy komplex dolog.
Nem minden a külső.
Neked viszont se előnyős külsőd sincs,és a belső tulajdonságaid is hiányosak.
Akkor a csúnya-,akar szépnő mégis mit keressen benned?
"A szep, csinos baratno is ronda es rancos lesz idovel, mert a szepseg mulando :)"
Csak a nem-incelek világában az emberek társat keresnek, nem csak külsőt. Nehéz felfogni ezt incelként, mikor csak a pinapinapina van a fejedben, és az érzelmekről semmit nem tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!