Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet könnyen feldolgozni egy szakítást? Lelkileg össze vagyok törve.
Nagyon sajnalom
Enyem 4 honapig tartott, de en szerelmes voltam. Azota depressziot diagnosztizaltak,gyogyszert szedek, nem tudom nelkule elkepzelni a jovom,akarhogy probalom. Kerj segitseget pszichologustol.
Na jo azert ne rohanj egybol pszichologushoz. Vannak neten videok, meg tanacsok amik ilyenkor segitenek.
Nekem egy 5 eves kapcsolatom ert veget,ami segitett: barataimmal toltott ido, SPORT! Azota is rendszeresen hosszu tavokat futok, sikereket ertem el a sportban,latvanyosan ami onbizalmat adott:)
Ilyenkor mindenkepp kapcsoldj ki, menjetek a haverokkal valamerre vmit csinalni. Az a legjobb ha 0-24be lekotod magad! Minden napra talalj ki valamit! Ja es torold mindenhonnan mindent amo ra emelkeztet.
Es ami tuti,csak nehez beismerni: az elet okkal vesz el tolunk dolgokat, mert valami igazan jobbat akar adni! Majd erre rajossz ha mar megtalaltad a kovetkezot csak meg most azert nehez mert nincs mas jobb.
Ja es amit szerintem ne csinalj h berugsz,iszol meg hasonlo mert csak szarabbul leszel es az onertekelesed is a beka segge alatt lesz.
Kitartast! Jelenleg egyebkent en is szerelmi traumaval kuzdok, de hat ez az elet, a gyengek itt elbuknak, hidd el h jobbat akar adni neked !! Es mikor megkapod akkor rajossz ennek is a miertjere.
Akik meg ezt ellenzik,hat ugyis le lehet elni egy eletet..full negativ gondolkodassal csak akkor tenyleg a pszichologusnal fogsz kikotni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!