Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet lelkileg feldolgo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet lelkileg feldolgozni, hogy a genetikai adottságaim miatt soha nem lehet szép és csinos barátnőm?

Figyelt kérdés

Nem érdekelnek az olyan kommentek, hogy "ha te se ütöd meg a szintet akkor keress magadhoz valót"! Egyrészt a "magamhoz valóakhoz" ugyanúgy nincs minimális esélyem se, másrészt nekem is ugyanolyan szexuális ösztöneim vannak, mint egy 190 centis izmos gazdag, nagyfarkú sármos modellpasinak.

Erre a folyamatos lelki traumára az egészségem is már ráment, mert autoimmun betegség alakult ki nálam, ami azt jelenti, hogy az immnrendszerem támadja a saját testem. Gondolom ez nem lehet véletlen, amennyi kedvem van így ebben a formában az élethez. A szervezetem is tudja, hogy szép barátnő nélkül ez így nem élet és ő is bemondta az unalmast.

2020. dec. 16. 19:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon hasonlót akartam írni, mint az 5-ös, teljesen egyetértek!

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért ennyire fontos, hogy szupermodell legyen a barátnőd? Tényleg csak azért, mert más "kategóriájú" nő képtelen lenne felizgatni? Vagy inkább valakinek (család, ismerősök) bizonyítani akarsz? Jó lenne, ha ezért irigykednének rád a férfiak?

Szerintem kisebbségi komplexusod van és ezzel szeretnél kompenzálni. Én lány vagyok és tudom a férfiaknak fontosabb a vizualitás, a külső. De gondold át! Jobb egy extra nőn ábrándozni (meg azon, hogy irigyelnének érte), mint egy átlagosabb,,VALÓS barátnő, aki még talán szeret is?

Fogadd el magad, a helyzeted! Ha ez nem megy (ezt kb te is beismerted), kérj segítséget! De ne itt! Szakembertől!

2020. dec. 16. 19:25
 12/22 anonim ***** válasza:
80%

Érdekes, hogy az mennyire nem zavar, hogy a személyiséged is fosh, ezért bomlasz belülről.

Az is genetika, azon se tudsz változtatni?

Mindegy, csak költői kérdés volt.

2020. dec. 16. 19:26
 13/22 A kérdező kommentje:

#9: Az általad leírt paraméterektől 10 illetve 2 cm-el maradok el. Azt viszont jó tudni, hogy az átlag péniszméret 17 cm. Most mégjobban megszakadt a szívem. :( Eddig azt hittem 15 cm.

A betegségem miatt az amúgy az anyagcserém se működik rendesen így izmosodni se tudok.

#11: "mint egy átlagosabb,,VALÓS barátnő, aki még talán szeret is?"

Már írtam, hogy kevésbé szép csajoknál sincs esélyem. Akkor meg teljesen mindegy kinél próbálkozom.

2020. dec. 16. 19:33
 14/22 anonim ***** válasza:
87%
#7 nagyon adja, az en pasim 4 centivel alacsonyabb nalam, kover, de olyan színes egyeniseg, ami miatt nem tudok nemet mondani ra:) ja es a pocse se óriás es en jobban keresek nála. Szóval aki nem egy sekelyes *ina, az tudja hogy kivel erdemes szerelembe esni... ja, es en csinos, szépnek mondott nő vagyok...
2020. dec. 16. 19:41
 15/22 anonim ***** válasza:
20%

Sztem sehogy.. de ezt ne itt kérdezd meg, mert itt úgyis csak oltogatni fognak olyan emberek, akiknek neki tetsző párja van, nem pedig valami ronda kövér nő/férfi.

9-es csak provokál, nincs 17 cm az átlag, es a magasság sincs 180 cm.

2020. dec. 16. 20:18
 16/22 anonim ***** válasza:
84%
Neked nem ezt kell feldolgoznod, hanem a személyiségeden kell fejleszteni, hiszen hány nem vonzó férfinek van párja. Amúgy nem árt tényleg a realitás talaján maradni és tudni, hogy mit érhetsz el. Autoimmun betegséggel meg lehet élni, nekem is van és párom is volt mindig. Ja, és nem bánatunkban alakul ki, csak szólok. Túl sok a kifogásod, kevés a tetted!
2020. dec. 16. 21:24
 17/22 anonim ***** válasza:
39%

Pete Davidson ótvar ronda, évek óta nézem az SNL-t is, és még csak nem is vicces. Szerintem simán PR volt a kapcsolat, mennyit beszéltek róluk.

Az ilyenek, mint te, nem érdemelnek semmit az életben.

2020. dec. 16. 22:54
 18/22 anonim ***** válasza:
59%
Nem tudom ki a linkelt csávó, de nekem tök bejön képek alapján. Nem klasszikusan jóképű, de van benne valami.
2020. dec. 16. 23:04
 19/22 anonim ***** válasza:
26%

A szep, csinos baratno is ronda es rancos lesz idovel, mert a szepseg mulando :)

36F incel

2020. dec. 17. 01:54
 20/22 anonim ***** válasza:
65%
Nem csak jóképű paliknak lebhet jó nője. Ha pl edzenél, sportolnál az sokat segítene. Ha tanult lebnnél, megint sokat segítene. De ha csak otthon nyomod a videójátékot agy nélkül, akkor miért lennél bármelyik nőnek is vonzó? Tedd rendbe magad előbb.
2020. dec. 17. 07:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!