Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Transz nőként sosem lesz normális kapcsolatom?
Hát mondjuk az egy lépés lenne a jó irányba, ha tudnád, hogy egyáltalán transz nő vagy transz férfi vagy-e.
Mellesleg nyilván nehéz párt találni, de nem lehetetlen.
Te ugye nem a fogorvos vagy, akit itg megismertem régen?
Viktória?
Adom, hogy kamu kérdés. Az, hogy itthon a csodálatos balkáni egészségügyi rendszernek hála olyan amorf lények születnek, mint Szecsődi Karcsi vagy Vay Blanka, attól még fejlett országokban (vagy itthon, aki Svájcban "megdolgozott" a magándokiért, mint Bish Barbie) még van egy rakás olyan csaj, hogy csak kettőt említsek Natalie Mars és Lena Kelly, akik külsejét sok nő megirigyelné...
És én is hetero vagyok és az análszexért sem rajongok (biológiai nővel), tehát fura lenne, hogy csak szopás vagy anál játszana egy kapcsolatban, viszont ha ránézésre nőies vagy, akkor részemről pont nem lenne kizáró ok egy kapcsolat szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!