Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz normális kapcsolatot taláni?
Régen mindig azt gondoltam majd fogok taláni barátnőt ha eljön az ideje. De sajnos ez ennél jóval bonyolultabb. Olyan mintha a lányok nem komoly kapcsolatot szeretnének, szórakoznak a fiúkkal és a legmenőbbek kellenek nekik.
Lányok ti mit gondoltok?
Először is egy kapcsolat se fog az öledbe hullni, mint mindenért, ezért is tenni kell.
Másrészt nehéz olyat találni, aki belsőleg és külsőleg is bejön, valamint több közös vonásotok és közös tervetek is van. Nehéz ilyen embert találni, ezért kell nyitottnak lenni és eljárni ide-oda, például az érdeklődésedhez köthető közösségekbe, hiszen az ilyen helyeken nagyobb eséllyel találsz rokonlelket.
22/L
Fuh bakker... a legmenőbbek kellenek neki... tudnék mutatni nem 1 nem 2 olyan csajt mondjuk a volt ált. sulis osztálytársaim közül, korábbi szakról stb akinek a pasija / férje hát köszönő viszonyban sincs a menőséggel még az én standardjaim szerint sem amik hát qrva alacsonyak tekintettel arra, hogy ha zöld lennék védenem kellene a mocsaram Szamártól... XD
De amúgy ez bizony egy ilyen dolog... nekem meg nem jönnek be az olyan csajok akik hát... nem éppen a legélesebb kések a fiókban, vagy mondjuk annyi morális és etikai érzék szorult beléjük mint egy fél pillangóba. :D Akkor most tudom is én műkörmös csajok meg dohányboltban eladó csajok tömegei kezdjenek el GYK-n sírni, hogy a pasik miért az intelligens nőkre buknak? :D Azért mert te találkoztál 3 csajjal aki csak a legmenőbb pasikkal foglalkoztak [szerinted] attól még a maradék 99,999999999% nem feltétlenül teszi ugyanezt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!