Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Transz nőként sosem lesz normális kapcsolatom?
Szia írjál.
Volt már shemale párkapcsolatom.
36F
2.
Akkor el kell keserítselek, ilyen ember nem nagyon van aki erre vágyik (maximum néhány). Esetleg a transznemű emberek szubkultúráján belül érdemes próbálkoznod, ami jó kezdet is, mert egymás problémáit jobban megértitek.
Feltéve, ha nem egy "humoros kamu" ez a kérdés is.
Férfi testben született, de nővé akart válni.
Már szedett kevés női hormont, voltak női mellei, alkata haja arca is nőies volt, de nem volt még kiherélve, azért volt neki kukija.
Elég liberális felfogású vagyok, nem zavar, ha valaki az ilyen lmb_T_q vonalon mozog, felőlem mindenki annak tartja magát, aminek akarja, és azzal csinálja, aki bejön neki.
Ezzel együtt az én szememben a transz nő az férfi, és ciszhetero férfként elképzelni sem tudnám, hogy egy transz emberrel bármilyen intim kapcsolatba keveredjek.
Nem igazán értem, hogy ezzel mi a probléma? Én elfogadlak téged transznak, te miért nem fogadsz el engem heteronak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!