Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan vállalkozóról aki a nagyon pénzes, de mégis a cégnél soha nem veszi egyik nőt sem, még ha kiöltözik akkor sem,miniszoknya,kivágott felső,vagy ing?
Figyelt kérdés
Már többször beszéltük a kollegákkal hogy lehet homo, de mindig olyan nőkkel látjuk a városban hogy kizárt.
Próbáltam már én is meg kolleganőm is felhívni a figyelmét magunkra, kihívó öltözet, vagy enyhe szójátékok pajzán utalással, de még a szeme se rebbent, még egyszer se mért végig mikor nőiesen öltöztem ki.
többi nő kollegina is ezt mondja pedig jó pasi, nincs állandóan barátnője.
Ezért akartunk nála bepróbálkozni, de miért csinálja ezt hogy ránk se néz?
34N
2020. dec. 13. 15:12
11/16 anonim válasza:
Gazdag férfiaknak nem kell vénlányokra fanyalodni. Mit hittél grenike?
12/16 anonim válasza:
Szerintem is huszonéves lányokat dug.
13/16 anonim válasza:
Vagy netán van olyan intelligens, hogy munkahelyi viszonyba ne kezdjen (pláne ne miniszoknyás, magán tálcán kínálgató ribizlikkel), mert rossz fényt vet rá is és a munkájára is.
14/16 anonim válasza:
Valószínűleg erkölcsös, és nem akarja keverni a munkát a magánéletével. Vagy csak a kétségbeesett, görcsös "szexiskedéstől", r.b.skedéstől van hányingere.
16/16 anonim válasza:
Bakker, milyen jó dolga van egyeseknek, és nem értékelik! Kérdező, tudod te, milyen érzés úgy rohangászni a felettesed előtt, mint prédának a vadász elől? Nem?
Akkor kívánom, hogy tapasztald meg, mert akkor tuti nem a főnököd "homoszexualitásán" agyalnál folyton. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!