Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jogosan érzem magam átverve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem magam átverve és kihasználva?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit még a nyáron ismertem meg egy alkalmazáson, a probléma ott volt, hogy kb 300 km-rel arrébb lakik, mint én. Mindenesetre úgy voltam vele, hogy bedobom magam, nagyon megszerettem, ő is irta, hogy szeret...tenyleg olyan volt a beszélgetés mintha járnánk, januárra terveztunk egy találkozót is. Aztán egy hete annyit mondott nekem, most nincs tisztában az érzéseivel, elmondja majd, hogy miért, de most nincs hozzá lelki ereje...Nyilván érdekelt, hogy mi van, mi történt és erősködtem, hogy árulja már el. Tegnap elárulta mert mar nagyon kérleltem, kiderült, hogy felhívta az exe és rádöbbent, hogy még szereti az exét.

Nyilván ez nem annyira fájdalmas mikor véget ért egy 2 éves kapcsolatom, de azért ez is nagyon fáj, mert rengeteg energiát tettem abba, hogy a beszélgetések folyamatosak legyenek. Jogosan érzem magam most átverve és kihasználva? :(

2020. dec. 13. 01:11
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Nem arról van szó hogy másnak nem ér semmit a szeretlek szó. Akkor ér valamit, ha van mögötte tartalom, nemcsak a soha nem látott netes akárkinek puffogtatjuk a nagyvilágba.
2020. dec. 13. 14:19
 32/34 anonim ***** válasza:
Megkedvelt téged aztán már kezdett viszketni a nuni és az exe meg közelebb volt. Van ilyen. Ilyenek a nők, jobb ha megtanulod ...
2020. dec. 13. 17:07
 33/34 anonim ***** válasza:

Aztán majd ha az exe három éjszakán át megdolgozta, majd jönni fog hozzád, valami olyan dumával, hogy

"na hát megbeszéltük most már tényleg lezártam a múltat, csak veled foglalkoznék"

Ilyenkor dönthetsz úgy, hogy foglalkozol vele, de amikor kis hiánya lesz mindig a közelebbi botot fogja fogni a kezében. Távkapcsolatnál ez veszélyes!

2020. dec. 13. 17:10
 34/34 anonim ***** válasza:

31: pont ez a baj! hogy 3 éve nincs senkid, és most parázol találkozni te is, mert akkor gyorsan kiderülhet, hogy nem működik az egész. Inkább elvagy a langyos pocsolyában hónapokig, mert akkor legalább kicsit úgy érzed, hogy nem vagy egyedül.

"Azért én elég furának tartom, hogy sokak szerint már 2 hét chetelés után találkozni kellene egy vadidegennel"

Jah, ez szerintem is fura. Ha szimpatikusak vagytok egymásnak, akkor nagyon max már egy hét után lehet találkozni.

Mi az, hogy vad idegenek? Egy csomó ember ismerkedik úgy, hogy nem chatel előtte hónapokig (volt nem is egy randim, ahol 0 chat volt előtte), mégis gond nélkül leültünk inni egy kávét.

Az első randi nem arról szól, hogy addigra mélyen meg kell ismerni a másikat, tudni kell róla mindent, hanem arról, hogy leültök egy órára szemtől szemben, megisztok egy kávét, és beszélgettek, megismeritek egymást, és kiderül, hogy az online kémiából mennyi van meg offline.

Nálam például ha egy csaj 2 hétnél tovább nem akar találkozni, az már felejtős (és nem, sosem szexelek az első randin, a másodikon sem szoktam, szóval nem ezért kell a találkozó).

Btw, mitől félsz egy "vadidegentől"? Leteper a csaj és megerőszakol? Eladja a vesédet? Komolyan ember, egy max 1 órás kávézáshoz milyen mély ismeretségre van szükség?

2020. dec. 13. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!