Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem magam átverve és kihasználva?
Van egy lány, akit még a nyáron ismertem meg egy alkalmazáson, a probléma ott volt, hogy kb 300 km-rel arrébb lakik, mint én. Mindenesetre úgy voltam vele, hogy bedobom magam, nagyon megszerettem, ő is irta, hogy szeret...tenyleg olyan volt a beszélgetés mintha járnánk, januárra terveztunk egy találkozót is. Aztán egy hete annyit mondott nekem, most nincs tisztában az érzéseivel, elmondja majd, hogy miért, de most nincs hozzá lelki ereje...Nyilván érdekelt, hogy mi van, mi történt és erősködtem, hogy árulja már el. Tegnap elárulta mert mar nagyon kérleltem, kiderült, hogy felhívta az exe és rádöbbent, hogy még szereti az exét.
Nyilván ez nem annyira fájdalmas mikor véget ért egy 2 éves kapcsolatom, de azért ez is nagyon fáj, mert rengeteg energiát tettem abba, hogy a beszélgetések folyamatosak legyenek. Jogosan érzem magam most átverve és kihasználva? :(
Az a baj hogy sokan már akkor elhiszik hogy ez szerelem, meg hogy ők egy pár, ha még soha nem találkoztak. Amíg nem valódi a kapcsolat, csak egy online beszélgetés, addig nem szabad készpénznek venni.
Az csak egy lehetőség, ami jelen esetben nem valósult meg.
Elhiszem hogy most szar, de tanulj belőle és máskor ne éld bele magad egy online ismeretségbe, akármilyen szépeket is ír a másik.
Jogosan. Gondolom, a fiatal korosztályhoz tartozol. Ott jelenleg teljesen megszokott, hogy csajok egoboostolás miatt átvernek srácokat. Aztán meg a csodálkozás, hogy nincs egy normális srác sem.
Ezután ne alapozz semmi ilyen netes dologra, szavakra és hosszabb időre. Aki 2 héten belül a tetteivel is bizonyítja, hogy szeret, arra alapozz csak.
Én is futottam már bele ilyen lányokba. Nekem az volt a szerencsém, hogy nem éltem bele magam érzelmileg. De, átérzem, hogy most milyen lehet neked, hogy a reményed és terveid összetörték.
Húha... Megint jött a szokásos színvonal a pontozásban. Vicces, hogy volt már fordított nemekkel hasonló kérdés, ott meg a többség fröcsögve elszidta a srácot, hogy mekkora egy gyökér.
Taps!
4, te komolyan gondolod hogy valaki akit megismersz a neten, majd két héten belül belédszeret? Ha két héten belül nem találkoztok és jöttök össze, akkor lapát?
A neten nincs szerelem. Szimpátia lehet, de addig nem lehet szeretni valakit amíg nem is találkoztak. A szerelem az agy kémiája, kell hozzá a személyes együttlét, a másik illata, a mozdulatai, a gesztikulációi.
Én is a neten ismertem meg a páromat, már másfél éve együtt vagyunk (a való életben, nem online) de nevetségesnek tartom mikor valaki szerelemről beszél amíg csak írogatnak egymásnak. Az lassabban alakul, és kizárólag személyesen.
32N
#7: Igen, komolyan. Nálam bevált és sok más embertől is hallottam. Az csak véletlen, hogy egyszer pont egy hasonló tanulmányba botlottam, ami arról szólt, hogyha az újdonság varázsa maximum 2 hétig tart. Ha addig nem fogja meg az ember a másikat, akkor az esetek erős többségében nem lesz már semmi.
Amúgy nem értem, hogy ezzel mi a probléma. Én sem azt írtam, hogy a neten lesz 2 hét alatt szerelem, hanem azt, hogy arra alapozzon, aki 2 hét alatt bizonyítja is a dolgokat. Pl. találkozással és az ottani viselkedésével.
Azt meg hagyjuk, hogy a szerelem milyen sebességgel alakul ki. Tök oké, hogy nálad esetleg lassan, de azért nem ez a legjellemzőbb. Ha ez lenne, akkor nem koptatnák le az emberek úgy egymást, hogy bocs, nincs meg a szikra.
(Amúgy vicces sztori, de nekem pont volt egy olyan barátnőm, akivel előtte fél évig csak neten beszéltünk. Mégis kialakult a vonzalom és már találkozás előtt is a szerelem. Nálunk annyi volt a titok, hogy engem nagyon megfogott, hogy a legintelligensebb ember, akit valaha láttam és nagyon egyedi is volt a világhoz való hozzáállása. Fura, amikor más úgy érzi, hogy egy ismeretlenről megtudja mondani, hogy mit érzett. Miért gondolod, hogy erre képes vagy?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!