Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jogosan érzem magam átverve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem magam átverve és kihasználva?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit még a nyáron ismertem meg egy alkalmazáson, a probléma ott volt, hogy kb 300 km-rel arrébb lakik, mint én. Mindenesetre úgy voltam vele, hogy bedobom magam, nagyon megszerettem, ő is irta, hogy szeret...tenyleg olyan volt a beszélgetés mintha járnánk, januárra terveztunk egy találkozót is. Aztán egy hete annyit mondott nekem, most nincs tisztában az érzéseivel, elmondja majd, hogy miért, de most nincs hozzá lelki ereje...Nyilván érdekelt, hogy mi van, mi történt és erősködtem, hogy árulja már el. Tegnap elárulta mert mar nagyon kérleltem, kiderült, hogy felhívta az exe és rádöbbent, hogy még szereti az exét.

Nyilván ez nem annyira fájdalmas mikor véget ért egy 2 éves kapcsolatom, de azért ez is nagyon fáj, mert rengeteg energiát tettem abba, hogy a beszélgetések folyamatosak legyenek. Jogosan érzem magam most átverve és kihasználva? :(

2020. dec. 13. 01:11
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
0%

#9: Öhm, egy 10 éves kapcsolat hosszúnak és komolynak számít?

Egy csomó ember leél úgy egy életet valaki mellett, hogy nem ismeri. Gondolom, akkor ők is csak prekoncepciókba szerelmesek. Az emberek közel fele félrelép. Gondolom, akik beléjük szerelmesek, azok is csak prekoncepciókba szerelmesek.

Az a helyzet, hogy talán az emberiség 1-2 %-a tud olyan társat találni, hogy teljesen ismerje a másikat. Egyszerűen, ez általában lehetetlen. Akkor, az emberek 1-2%-a szerelmes csak?

2020. dec. 13. 02:06
 12/34 anonim ***** válasza:
94%
Ha valaki együtt él valakivel, akkor nem tudja magát a végtelenségig megjátszani, ott már kiütközik az emberek valódi személyisége. Nem véletlenül mondják hogy lakva ismerszik meg az ember.
2020. dec. 13. 02:12
 13/34 anonim ***** válasza:
52%

Miért vert volna át? Légy férfi, vedd tudomásul, hogy nem te vagy mindenki álma. Nincs van nemet mondani, egy óra, két hét, vagy fél év után is bárkinek.

300 km az leküzdhető, simán meg lehetett volna oldani a találkozást, de ezek szerint te se nagyon törted magad.

2020. dec. 13. 06:14
 14/34 anonim ***** válasza:
62%
Teló.. neki is joga van. Bocs.
2020. dec. 13. 06:16
 15/34 anonim ***** válasza:
85%
Miért vert volna át? Írogattatok, voltak érzelmek, de ezek az érzelmek nem valóságosak, hiszen élőben nem találkoztatok. Látod, megjelent az ex és máris kiderült, hogy párkapcsolatot élőben építünk, nem neten. Az is hogy miért. Legyen ez tanulópénz: amíg nem találkoztatok, ti nem vagytok kapcsolatban, a "szerelem" pedig nem szerelem.
2020. dec. 13. 08:11
 16/34 anonim ***** válasza:
74%

1 dolgot megtanultál legalább.

A sok dumának sok az alja.

Nem levelezgetünk,irkálunk,pötcölünk hónapokig.

Max 1 hét3-4levél ,és randi.

Ha meg olyan messze van,hogy ez nem megoldható,akkor bele se kezdj.

2020. dec. 13. 08:13
 17/34 anonim ***** válasza:
90%

Miért érzed magad kihasználva? Te nem akartál vele levelezni, nem élvezted? Csak neked kerül pénzbe a net? Vagy miért?

Az átverés meg elég relatív.

Pont az a baj azzal, hogy 300 km távolság ellenére elkezdtek levelezgetni, hogy nyár óta esély se volt találkozni. Erre nem lehet mást alapozni, csak levelező partnerek vagytok, semmi több. Egyszerűen önzés ilyen körülmények közt úgy viselkedni, mintha kapcsolatban lennétek, és elvárni azt, hogy ne is nézzen másra. Fejre is állhatsz, de ti 300 km-re vagytok egymástól, és mindig az lesz előnyben, akit fizikailag is meg tud érinteni.

Hogy tervezted, hogy lesztek ti egy pár? Évente egyszer utaztok egymáshoz egy hétre? Vagy évente kétszer? Ember, hónapok alatt nem tudtok megoldani egy személyes találkozót. Konkrétan azt se tudod, hogy ki van a túloldalon. Abban se lehetsz biztos, hogy néz ki, hol lakik, mivel foglalkozik valójában, ki ő a valóságban. Amit ír, ázok csak szavak. Ami vagy igaz, vagy nem. Te verted át saját magad, ha ebbe bármi többet beleláttál, mint a levelezést.

2020. dec. 13. 08:17
 18/34 anonim ***** válasza:
94%

LOL. Erre semmi garancia nincs, hogy nem fordul elő.

Nekem az 6-7 randi környékén állt elő a csaj azzal, hogy ő inkább mégis az exét választja, visszamegy hozzá, és gyereket szül neki (meg is történt).

Vannak emberek, akik szemtől szemben is arra használnak, hogy szórakoztasd őket addig, amíg rendezik a dolgokat az ex felé. Vagy szimplán belemennek az ismerkedésbe úgy, hogy arra baromira nem állnak készen. Ezzel persze azt érik el, hogy nem csak nekik lesz rossz az ex miatt, hanem a másiknak is.

Nem tudod elkerülni, ha a másik nem korrekt, ilyenkor egyet tehetsz, gyorsan továbblépsz.

De az online témában #2-es mindent leírt (elsőre azt hittem, hogy én írtam annyira egyezik a véleményünk:). Amíg nem is találkoztatok, addig nem szabad túl komolyan venni, simán kiderülhet, hogy "életed szerelme" nagyon nem az, aki online mutatja magát.

2020. dec. 13. 08:23
 19/34 anonim ***** válasza:
46%
Semmiféle átverésről nincs szó. Az átverés azt jelenti, hogy egy ember érdekből félrevezet valaki mást. A lány korábban nagy valószínűséggel tényleg komoly érzelmeket táplált irántad, nem vezetett félre. Csupán az történt, hogy ezek az érzelmek hirtelen elmúltak. Ilyen az érzelmek természete, ebbe bele kell nyugodni. Az emberi kapcsolatok sajnos nem úgy működnek, mint az üzleti vállalkozások, hogy ha belefektetek x időt és y energiát, akkor jogosan várom el, hogy ennek megfelelő hozadéka legyen. Az emberek érzelmei, kötődései teljességgel kiszámíthatatlanok, a viszonosság elve ezen a téren egyáltalán nem működik. Az embert bármikor elhagyhatja a párja akkor is, ha erre nem szolgáltatott különösebb okot. Különösen akkor, ha valaki más hirtelen a képbe lép, aki elcsavarja a fejét. De néha még enélkül is előfordulhat, hogy a párod egyszerűen rádun és otthagy. Nekem az a tapasztalatom, hogy ezen a téren az emberek teljesen kíméletlenek tudnak lenni még azzal is, akit korábban szívből szerettek. Kegyetlenül hangzik, de sajnos így működik az Élet.
2020. dec. 13. 08:50
 20/34 anonim ***** válasza:
47%

19: persze... az érzelmek a kérdező irányába hirtelen elmúltak, de szerencsére pont akkor véletlen feltámadtak az exe irányába.

Ne nevettessük már egymást. A csaj szimplán belement az ismerkedésbe úgy, hogy nem volt túl az exén, ezt nem kommunikálta, majd mikor végre dönteni tudott, akkor a kérdező ment a levesbe.

Addig jó volt vagy pótléknak, hogy ne legyen magányos, vagy tartaléknak, ha az ex vonal mégsem jön össze.

Azért ne fessük már úgy le a dolgot, hogy az érzelmek ilyen hipp-hopp jönnek mennek, mert ha így lenne akkor kb 2 percenként szakítanának és jönnének össze másokkal az emberek.

2020. dec. 13. 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!