Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem magam átverve és kihasználva?
Van egy lány, akit még a nyáron ismertem meg egy alkalmazáson, a probléma ott volt, hogy kb 300 km-rel arrébb lakik, mint én. Mindenesetre úgy voltam vele, hogy bedobom magam, nagyon megszerettem, ő is irta, hogy szeret...tenyleg olyan volt a beszélgetés mintha járnánk, januárra terveztunk egy találkozót is. Aztán egy hete annyit mondott nekem, most nincs tisztában az érzéseivel, elmondja majd, hogy miért, de most nincs hozzá lelki ereje...Nyilván érdekelt, hogy mi van, mi történt és erősködtem, hogy árulja már el. Tegnap elárulta mert mar nagyon kérleltem, kiderült, hogy felhívta az exe és rádöbbent, hogy még szereti az exét.
Nyilván ez nem annyira fájdalmas mikor véget ért egy 2 éves kapcsolatom, de azért ez is nagyon fáj, mert rengeteg energiát tettem abba, hogy a beszélgetések folyamatosak legyenek. Jogosan érzem magam most átverve és kihasználva? :(
Egyébként a csajnak valószínűleg semmilyen érzelmei nem voltak egy 300km-el arrébb élő pasas irányába. Ő csak szórakozni akart egy kicsit, egyedül volt, ilyen szempontból a kérdező a hülye, hogy beleszeretett valakibe online.
Ha nem az exhez megy vissza, akkor valószínűleg simán keres egy elérhető pasast a csaj.
Kérdező meg tanulja meg, hogy online mindenki azt mond magáról, amit akar, még örülhet, hogy a végén nem az derül ki, hogy egy 50-es faszi volt a "csaj"
Nyáron ismerted meg és januárban akartál először találkozni? Ki az a hü.lye, aki fél évig vár, és addig csak irkálgat, már bocs??!!
Ha egy-két héten belül nincs találka, akkor az kuka, mert nyilván egyik sem gondolja komolyan!
#24: Rosszul gondolod. Szavakkal sokan tudnak hazudni, de nagyon kevés az olyan zseniális színész, aki az ölelésével és a szemével is tud hazudni. Ha valakinek hosszan és mélyen a szemébe nézel, s át is öleled, a szeretet valódiságát, erősségét csalhatatlanul érezni lehet. Az általam leírt esetben nagyon lehetett ezt érezni. Kizárt, hogy szórakozott volna velem. Őszintén ragaszkodott hozzám.
De férfiaknál és nőknél is sajnos úgy működnek a dolgok, hogy attól, hogy valakit mélyen, szívből szeretnek, még simán és gyorsan belezúghatnak valaki másba is. Férfiként annak női barátaim, akik őszintén megosztják velem az érzelmi életüket, s az egyikükről tudom, hogy kb. 5 éves stabil párkapcsolat mellett egy házibulin teljesen beleszerelmesedett egy másik férfiba, pedig szerette a párját is. Hatalmas tévedés azt gondolni, hogy ha valaki szívből szereti a párját, akkor az megakadályozza az illetőt abban, hogy beleszerelmesedjen másba is. Ilyen helyzetben persze sokan erőt vesznek magukon és lelkiismeretükre hallgatva kitartanak a párjuk mellett; de nem mindenki ilyen erős, s van, aki hagyja, hogy az új érzelmek magukkal ragadják, és simán elhagyja a párját. Sokan még házastársat, gyerekeket, otthont is otthagynak egy szerelemért. Ez férfiakkal és nőkkel is megesik. Egyszerűen ilyen az emberek egy része.
22, bár nem fél évig, de hónapokig várattam a párom mire hajlandó voltam a személyes találkozásra. Nem vagyok az a hirtelen típus, meg nem randizgatok összevissza olyanokkal akiket csak pár napja vagy hete ismerek. Engem nehezebb megfogni. Ez egy nagyon jó szűrő egyébként, pontosan az olyanok morzsolódnak le így, akik pár üzenet után már elvárásokat támasztanak felém. Meg az olyanok akik nem gondolják komolyan, azonnal találkozni akarnak, és azonnal túl is lenni rajtam egy röpke alkalom után. Mivel én mindig is hosszútávú kapcsolatot kerestem, nem akartam egy olyan pasit aki siettet, mert akkor nem gondolja komolyan és nem elég kitartó, amiből elég sokat le lehet vonni a személyiségére vonatkozóan is.
Neki volt annyi intelligenciája hogy felfogja hogy nekem idő és bizalom kell a találkozáshoz, és azt mondja hogy megérte.
Másfél éves kapcsolat.
27. Azért, mert te kivétel voltál, ne állítsd már be általánosnak! Pont az nem gondolja komolyan, aki húzza-halassza.
Ja és a találkozó nem azt jelenti, hogy egyből le is kell vele feküdni!
Ráadásul mi van, ha fél év után kiderül, hogy élőben nem is tetszik a másik?
Neked szerencséd volt, bár azt is mondhatnám, ha egyből mertél volna találkozni, nem lett volna jó pár hónap elvesztegetett idő.
28, márpedig aki komolyan gondolja az nem sajnálja az időt a másikra/másiktól. Az ráér, mert tudja hogy hosszútávra tervez.
Abszolút nem volt elvesztegetett idő. Így volt tökéletes.
Nézz körül a világban. Minden felgyorsult. Az ismerkedés is. Az a menő ha tinderen összefutnak, azonnal tali, max kéthetes-egy hónapos kapcsolat, és jöhet a következő. Aki siet, az trófeát gyűjt, aki ráér, az hosszútávra tervez.
Valóban nem ez az általános ma már, de ez a komoly. Soha nem fogok beállni a mai trendbe, hogy az emberek csak futó kapcsolatokat alakítanak ki, akkor sem ha a többségnek nem tetszik. Hála az égnek bőven van még normális, nagybetűs Férfi. Csak nem ők a leghangosabbak...
Huh, nem godoltam volna, hogy ennyi választ kapok és azt sem, hogy kb senki nem lesz mellettem :D. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy már 3 éve nincs barátnőm, és ilyenkor a kutya már örül bármiféle csontnak, még ha az virtuális is.
Azért én elég furának tartom, hogy sokak szerint már 2 hét chetelés után találkozni kellene egy vadidegennel. Persze lehet csak én vagyok régimódi. Elhangzott olyan mondat is, hogy 300 km leküzdhető és talán ez így is van, de a jelenlegi helyzetben azért annyira nem egyszerű...főleg ha felutazok, nyilvan egyből, hogy hozzájuk vigyen az erős lenne. Az éttermek és minden ilyesmi zárva vannak, az meg, hogy órákig sétálgassunk csak kint a hidegben, az nem épp a legkellemesebb. Egyetemisták vagyunk, ez az az időszak, amikor rengeteg a zh és jönnek a vizsgák, ilyenkor ezeket nehéz elfelejteni egy napra, ezért beszéltük a januárt akkorra, amikor már mindketten letudtuk a vizsgáinkat.
Becsapva azért érzem magam, mert már korábban kérdeztem tőle, és mindig az volt a válasz, hogy nem, nem hiányzik neki az exe, legalábbis nem annyira mint gondolta volna a szakítás után közvetlenül. Persze sokszor szóba hozta, ezt én normálisnak vettem, nekem is sokszor eszembe jut az exem még 3 év távlatban is, pedig egyáltalán nem tartom vele a kapcsolatot. Illetve azért érzem még magam becsapva, mert egy hétig könyörögnöm kellett, hogy elmondja, hogy mi a baja és sokszor még én voltam a szemét, hogy erősködök, hogy mondja el. Kihasználva meg na egyértelmű miért érzem magam, több munkát tettem a beszélgetésbe, mint eddig a szakdolgozatomba...hát igen ez az én nagy hülyeségem.
Nyilván azt tudtam, hogy hogy néz ki, ő is hogy én hogyan nézek ki, ott a profilunk és küldtünk is magunkról egymásnak képeket. Igen lehet, hogy "túl jó csaj" ahhoz, hogy távkapcsolatban legyen, fizikális érintések nélkül ez érthető, de azért sokszor megtévesztő volt, és lehet, hogy csak számomra jelent sokat a szeretlek szó, még leírva is. Így alakult, megtanultam, hogy vannak szavak, amik masoknak nem érnek olyan sokat, mint nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!