Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg egy igénytelen gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg egy igénytelen gáz ember vagyok?

Figyelt kérdés
22 éves fiatal srác vagyok, olyan közepesen jóképű. A fogaim mégis hiányosak és rosszak voltak. De volt rá igényem és pénzem, megcsináltattam implantátumokkal és cirkon koronákkal horribilis összegért. Nem is látszik rajta hogy mű. Csak szakértő gyanakodhat rá esetleg. Erre fel implantátumaim vannak, és a mindenki a haverok és a környezetem is protkósnak hív, pedig nem vagyok az. Meg folyton azt kapom hogy nincs fogam, pedig itt van meg van csinálva. Azt hogy fogatlan vagyok. Nem tudom pedig ez a legkorszerübb megoldás. Azt kapom folyton hognem lesz barátnőm, meg hogy egy utolsó csicska szardarab vagyok csupán ennyiért. Más is van így mint én vajon velük is így bánnak? Szeretném tudni.

2020. dec. 12. 04:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Semmi*
2020. dec. 12. 09:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Ezek nem barátok, ezek ellenségek. Valószínűleg csak a féltékenység beszél belőlük.
2020. dec. 12. 10:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Azért elég rémísztően hangzik,hogy a korodbeliek ilyen óvodas szinten vannak.

A s..üket egyedül törlik,vagy anyu segít?

2020. dec. 12. 14:25
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem beszéltem túl sokat róla, de mégis ilyenek, igen a még a nagyanyjuk is segít utolsó.
2020. dec. 12. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!