Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg egy igénytelen gáz ember vagyok?
Ugyan, hogy lennél igénytelen, ha pénzt nem sajnálva ennyit rááldoztál?
A haverjaid seggreülnének ha megtudnák mennyi műfogú, "protkós" nőt ajnároznak a médiában. De hát senkit nem érdekel, mert azt nézik hogy néz ki.
Jól tetted, hogy megcsináltattad őket.
A "barátaid" pedig inkább hanyagold.
Ezek nem barátok,hanem csicskák.
Felteszem valamiért nagyon irigyek rád azért beszélnek veled lekezelően.
Lehet pont azért mert meg tudtad engedni magadnak az implantátumot.
Az is lehet,h most jobban nézel ki ,mint ők.
Irigy rosszindulatú emberek,barátok nem viselkednek így.
Valami itt nem stimmel.
Konkrétan horror összegekért, de jobb fogsorod van mint nekem, ami természetes, de nem szép. Ráadásul sárga is kicsit.
Erre neked tuti jól állhat, és konkrétan mintha csak a fogaid végett kapnád az áldást. Nem lehet, hogy túl sokat beszéltél róluk túl sok embernek akik idegesek lesznek ha meglátnak és direkt ezért szekálnak alaptalanul?
Nem a műfogad miatt nem lesz barátnőd, max. a személyiségedért, de én a helyedben 1. megkérdezném szemtől-szemben hogy "valami probléma van öreg? kezdelek unni!" vagy 2. elkezdenék rendet tenni magam körül és megszakítani minden kapcsolatot az olyan véglényekkel, akik szerint egy "szardarabot" érsz a fogaiddal együtt is. Szóval valami mással lehet a gond, ha normális kapcsolat van két ember közt, a másik MEGCSINÁLTATOTT fogai max ha 1x téma köztük, de nem így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!