Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyar fiúk nem szeretik ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar fiúk nem szeretik ha van az emberben cigány vér?

Figyelt kérdés

Az apukám cigány származású akinek barna a bőre, fekete haja van és zöld szemem. "Sajnos" apukámra ütöttem és az ő színét, szem színét és haját örököltem. Anyukám félig spanyol félig kubai. Rajta is látszik a származása így nálunk mindenki "feka" ahogy a magyarok szokták mondani. Mi 8 hónapja élünk itt Magyarországon apukám miatt költöztünk ide, régen csak látogatóba jöttünk a rokonokhoz. Én nagyon nem szeretem ezt a helyet. Soha nem bántottak sehol a származásom miatt vagy a színem miatt, de itt mindenki csúnyán néz rám és nem csak rám hanem a szüleimre is. Eleinte nem érdekelt, de most már nagyon rossz itt nekem és az ismerkedés is teljesen más.

Sok barátot szereztem azért, de ezek mind lányok. Apa meg anya betudtak ide illeszkedni.

Nekem nem megy. Beszélgetek pár magyar fiúval, de mindenki azt mondja,hogy a cigány származásom miatt ők nem járnának velem, mert pl a szüleik nem néznék jó szemmel. Van egy ismerősöm, barátnőm aki úgy van jóban velem, hogy a szülei utálnak csak azért, mert cigány vagyok és a barátnőm csak titokban találkozik velem. Komolyan nem viccelek én sose tapasztaltam ilyeneket vagy olyat, hogy követ a biztonsági őr amikor a boltban vagyok. Apa azt mondta senkit nem fog érdekelni a bőrszínem ha mégis azzal ne foglalkozzak. Nem tudom meddig maradunk itt,mert most nem megyünk haza még. Apa építész mérnők és "nyaralni" jöttünk így most nem dolgoznak a szüleim csak albérletben vagyunk.

Most találkozok majd egy nagyon rendesnek tűnő sráccal akivel fbon ismerkedtem már 2 hónapja kb. Képeim alapján nem érdekelte, hogy barna a bőröm. De nagyon izgulok, hogy ő is kikosaraz (van ilyen szó??)

Itt Magyarországon miért ilyen sok itt élő ember? Apa azt mondta neki vannak cigány barátai, de magyarok nincsenek neki igazi barátok..

L

2020. dec. 7. 09:36
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a nagyidnak biztos jól jönne egy kis segítség a konyhában, ha már itt vagy. 😊
2020. dec. 7. 13:05
 32/48 anonim ***** válasza:
83%
Sajnálom a helyzetedet. Itt ahol én élek nagyon rossz fajta cigányokkal találkozik az ember. Nyugodtan nézz utána pl a Sztojka családnak. Azt tudtad, hogy Érden ahol én is élek, lövöldözést rendeztek a benzinkúton? Engem pár éve majdnem megkéseltek a vasútállomáson, alig bírtam elfutni. Egy törékeny nő vagyok, nem tudok kiállni egy csapat cigány ellen. Szóval ne vedd magadra ha te nem vagy ilyen. De a többség nem képes magát integrálni. Meg van az oka az embereknek, a félelemre és az ellenszenvre.
2020. dec. 7. 13:06
 33/48 anonim ***** válasza:
87%
30 Afrikában rendszeres és "természetes" a fehérek elleni rasszizmus, a rasszista indíttatásból elkövetett kegyetlen gyilkosságok. Mégsem beszélnek róla sokat, mert elvileg ez "normális".
2020. dec. 7. 13:10
 34/48 anonim ***** válasza:
84%

Ne aggódj nem a bőrszí miatt ítélkeznek az emberek alapvetően.

Vegyünk egy esetet:

--- Kolompár Gyekszon, egy 140 kilós elhízott "kancigány", 5 évet ült börtönben pedig mégcsak 30 éves, lopott telefonnal, autóval mászkál, 3 kilós aranyláncok lógnak a nyakában, van egy felesége és 5 gyereke, a legidősebb 14 éves, de már terhes. Putriban él, mocsokban, kábelt éget, lopni küldi a "purdékat", az utcán mindenkivel kötekszik a familia és emiatt minden normális ember messze elkerüli őket, de még a környéket is ahol ezek "élnek".

Ekkor Gyekszon elgondolkodik, hogy vajon miért is utálja mindenki...

Hmmm...

Hiszen ő egy menő, faßagyerek, "egy bizniszmen" egy király (gondolja magában).

Akkor mégis mi bajuk van velem a "rohadt magyaraoknak"?

Hmmmhmm....

ÁÁÁ!

Biztos azért mert az én bőröm barna az övék meg nem!

Csak ez lehet az oka, semmi más! ---

Remélem érthető a probléma ezzel a bőrszínes dologgal. Ha többet éltél volna itt, jobban szétnéztél volna az országban láthattad volna, hogy ahová a cigányság beteszi a lábát ott kő kövön nem marad. Szó szerint.

Ez nem rasszizmus, ez nem "fajgyűlölet" ennek semmi köze nincs a bőrszínhez sem.

Ezek tények.

A cigányság nagy része kulturálatlan, beilleszkedni képtelen, agresszív, igénytelen és az alapvető társadalmi normáktól, értékrendtől teljesen kilógó "rákos daganat".

IGEN vannak NORMÁLIS, becsületes cigányok is. És nem, nem mindegyikre jellemzőek az általam felsorolt dolgok, de a 99%-ukra igen.

Nekem a legjobb barátom is cigány származású, a munkahelyemen is rengeteg a becsületes, dolgos cigány, és ismerek még ezen kívül is kiváló cigány szakembereket.

És ezek ismeretében ALAPVETŐ lesz az előítélet MINDEN olyan emberrel szemben aki hasonlít külsőre a cigányokra.

2020. dec. 7. 13:12
 35/48 anonim ***** válasza:
38%

"Nekem a legjobb barátom is cigány származású, a munkahelyemen is rengeteg a becsületes, dolgos cigány, és ismerek még ezen kívül is kiváló cigány szakembereket."

És így a becsületes cigányok, úgy a dolgos cigányok,...

😃🤓

Azért ne ess túlzásba.

2020. dec. 7. 13:26
 36/48 A kérdező kommentje:

Nem ismerek sajnos sok várost,települést Magyarországon. Nem tudtam, hogy hol volt lövöldözés vagy késelések, de sajnálom és remélem mindenki jól van meg vigyáz magára nagyon!

Nem szoktam olvasni a híreket csak ha a szüleim mesélnek valami akkor értesülök ilyen infokról meg néha, ha bekapcsolom a Tv-t.

Köszi az ötletet szoktam neki segíteni, de nem sokat. Általában csak kimérem a dolgokat és a mosogatást csinálom még én vagy közben vagy utána, mert anyuék ha sütnek-főznek gyorsan tele lesz a mosogató szennyes edénnyel :)

Hát nem tudjuk még mikor megyünk, mert apától nagyon függ most a család. Nem akarok hülyeséget mondani meg nem is tudom elmagyarázni igazából, hogy mit csinál pontosan itt, de most egy barátja miatt jöttünk ide akinek segít. Annyit tudok,hogy pl nem rég kellett valamiért hatósági előírásokkal foglalkoznia meg megrendelőkkel szokott itthon is beszélni telefonon meg van egy irodája ahol dolgozik most és igazából ott van nagyon sokat. Nem tudom mit kell neki csinálnia, de rengeteget dolgozik. Anya azt mondja mindig, hogy kb még fél év, de apa szerint ez inkább tolódni fog csak.

2020. dec. 7. 13:36
 37/48 A kérdező kommentje:
Azért írtam csak annyit,hogy jézusom, mert rosszul esett,hogy oké idegen, de sértegetett és csúnyán beszélt velem. Senkit nem bántottam vagy személyeskedtem. Nem tudok mit mondani arra, ha valaki sérteget vagy beszól.
2020. dec. 7. 13:39
 38/48 anonim ***** válasza:
68%

Seftel. 🤔

Csak vicceltem. 😂😅

2020. dec. 7. 13:43
 39/48 A kérdező kommentje:
Ilyen bunkó viccet sem kaptam még.
2020. dec. 7. 13:46
 40/48 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi, nem közvetlenül a témába vág, de 1-2 itthon élő magyar iskolába járt magyar embernek sem ilyen jó a helyesírása. Neked, egy Spanyolországban élő csak félig magyar embernek hogy megy ilyen jól? A szókincsed is egészen anyanyelvi. Plusz a gyakorit is honnan ismered?
2020. dec. 7. 22:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!