Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar fiúk nem szeretik ha van az emberben cigány vér?
Az apukám cigány származású akinek barna a bőre, fekete haja van és zöld szemem. "Sajnos" apukámra ütöttem és az ő színét, szem színét és haját örököltem. Anyukám félig spanyol félig kubai. Rajta is látszik a származása így nálunk mindenki "feka" ahogy a magyarok szokták mondani. Mi 8 hónapja élünk itt Magyarországon apukám miatt költöztünk ide, régen csak látogatóba jöttünk a rokonokhoz. Én nagyon nem szeretem ezt a helyet. Soha nem bántottak sehol a származásom miatt vagy a színem miatt, de itt mindenki csúnyán néz rám és nem csak rám hanem a szüleimre is. Eleinte nem érdekelt, de most már nagyon rossz itt nekem és az ismerkedés is teljesen más.
Sok barátot szereztem azért, de ezek mind lányok. Apa meg anya betudtak ide illeszkedni.
Nekem nem megy. Beszélgetek pár magyar fiúval, de mindenki azt mondja,hogy a cigány származásom miatt ők nem járnának velem, mert pl a szüleik nem néznék jó szemmel. Van egy ismerősöm, barátnőm aki úgy van jóban velem, hogy a szülei utálnak csak azért, mert cigány vagyok és a barátnőm csak titokban találkozik velem. Komolyan nem viccelek én sose tapasztaltam ilyeneket vagy olyat, hogy követ a biztonsági őr amikor a boltban vagyok. Apa azt mondta senkit nem fog érdekelni a bőrszínem ha mégis azzal ne foglalkozzak. Nem tudom meddig maradunk itt,mert most nem megyünk haza még. Apa építész mérnők és "nyaralni" jöttünk így most nem dolgoznak a szüleim csak albérletben vagyunk.
Most találkozok majd egy nagyon rendesnek tűnő sráccal akivel fbon ismerkedtem már 2 hónapja kb. Képeim alapján nem érdekelte, hogy barna a bőröm. De nagyon izgulok, hogy ő is kikosaraz (van ilyen szó??)
Itt Magyarországon miért ilyen sok itt élő ember? Apa azt mondta neki vannak cigány barátai, de magyarok nincsenek neki igazi barátok..
L
Szerintem az , hogy cigány származású valaki, nem dönti el önmagában, hogy ismerkednék e vele, vagy sem.
Ha személyisége, gondolkodásmódja, életvitele, intelligenciája megvan, és külsőre is tetszik, akkor simán összejönnék vele.
Persze vannak csúnya előítéletek, sokszor okkal, sokszor ők nélkül, de az egy dolog.
Katalóniában élünk bocsi nem írtam korábban.
Oké majd utána nézek.
16 De miből gondolod, hogy kinéznek? Nem csak bebeszéled magadnak? Nem lehet, hogy csak megnéznek, mert mondjuk itt különlegesebbnek számít a külsőd? A kinézés és a megnézés nem ugyanazt jelenti.
Én csak azért gondolok ezekre amit 14,15 kommentben írtam, mert nekem is van fél cigány barátnőm (nagyon látszik rajta), senki nem piszkálja, tanár egyébként. Emellett sok barátja van és nem nehezebb számára a párkeresés mint akárki másnak, függetlenül attól, hogy cigány-e vagy nem.
1) A biztonsági őr követett amikor a barátnőmmel bent voltunk egy élelmiszerboltban. Kosár is volt nálunk.
2) A buszon a sofőr teljesen hülyének néz és pl rosszul adott vissza. Amikor szóltam neki akkor belém kötött, hogy az nem igaz! De olyan is volt,hogy kértem távolságit és jegyet nem adott, de az 1500ftomat előttem rakta el a zsebébe. Apát hívtam fel a buszra,hogy nem kaptam meg a jegyemet. Egy leírom a rendszámot és név kérés után a sofőt oda adta nekem a jegyet.
3) Beszólnak az utcán,hogy "cigány".
4) Sokszor pl nem ülnek le mellém a buszon. Inkább állnak, de mellém nem ül le 10 emberből 9.
5) Orvosnál amikor voltam 2x is azthitték, hogy azért vagyok rosszul (hasfájás,hányás stb) mert várandós vagyok. Amit nem értettem és először pl nem csinált semmit a doki. Amikor megmondtam,hogy de hát van menstruációm akkor is beszólt és rázta a fejét mint aki nem hisz nekem.
6) Ha a szüleimmel vagyok akkor mintha sztárok lennénk megnéznek bennünket. Apa is tudja és szokta mondani, de nem érdekli őt. Anya meg olyan mint én és őt is zavarja olyankor, hogy az emberek megvetően pafovál néznek.
Általában azokban az országokat erdemes szämba venni,ahol tele van fekával,hogy a szavaiddal éljek.Na ott jól erezhetitek magatokat ti is.Pld Franciaország,Anglia,Belgium,Hollandia,most már ugye Nemetorszàg is gyönyörü, szines lett.Jobb a kereset is.Ott mindenki boldog,és mosolyog,szeretik egymást.
Mond apádnak,hogy költözzetek oda!
Sőt egyszer volt olyan,hogy az anyuka rászólt a gyerekére (kiabált) hogy ne jöjjön a közelembe. Az Árkadban voltam a barátaimmal és felém jött egy kisgyerek aki köszönt meg mosolygott rám. Amikor köszöntem neki az anyukája úgy nézett rám, mint akit mindjárt megöl.
De a cigányozás nagyon gyakori.
Amikor valahol bemutatkozok akkor meg furán néznek mert nem magyar a nevem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!