Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar fiúk nem szeretik ha van az emberben cigány vér?
Az apukám cigány származású akinek barna a bőre, fekete haja van és zöld szemem. "Sajnos" apukámra ütöttem és az ő színét, szem színét és haját örököltem. Anyukám félig spanyol félig kubai. Rajta is látszik a származása így nálunk mindenki "feka" ahogy a magyarok szokták mondani. Mi 8 hónapja élünk itt Magyarországon apukám miatt költöztünk ide, régen csak látogatóba jöttünk a rokonokhoz. Én nagyon nem szeretem ezt a helyet. Soha nem bántottak sehol a származásom miatt vagy a színem miatt, de itt mindenki csúnyán néz rám és nem csak rám hanem a szüleimre is. Eleinte nem érdekelt, de most már nagyon rossz itt nekem és az ismerkedés is teljesen más.
Sok barátot szereztem azért, de ezek mind lányok. Apa meg anya betudtak ide illeszkedni.
Nekem nem megy. Beszélgetek pár magyar fiúval, de mindenki azt mondja,hogy a cigány származásom miatt ők nem járnának velem, mert pl a szüleik nem néznék jó szemmel. Van egy ismerősöm, barátnőm aki úgy van jóban velem, hogy a szülei utálnak csak azért, mert cigány vagyok és a barátnőm csak titokban találkozik velem. Komolyan nem viccelek én sose tapasztaltam ilyeneket vagy olyat, hogy követ a biztonsági őr amikor a boltban vagyok. Apa azt mondta senkit nem fog érdekelni a bőrszínem ha mégis azzal ne foglalkozzak. Nem tudom meddig maradunk itt,mert most nem megyünk haza még. Apa építész mérnők és "nyaralni" jöttünk így most nem dolgoznak a szüleim csak albérletben vagyunk.
Most találkozok majd egy nagyon rendesnek tűnő sráccal akivel fbon ismerkedtem már 2 hónapja kb. Képeim alapján nem érdekelte, hogy barna a bőröm. De nagyon izgulok, hogy ő is kikosaraz (van ilyen szó??)
Itt Magyarországon miért ilyen sok itt élő ember? Apa azt mondta neki vannak cigány barátai, de magyarok nincsenek neki igazi barátok..
L
Akkor Szuper!
Remélem minél elöbb elmentek ebböl a csúnya országból,és nem is jöttök vissza.Neked is jobb lesz.
Jó utat kívánok!
Én fehér vagyok, világos szőke a hajam és kék a szemem, jólszituált külsőm van, mégis követ a boltban a biztonsági őr. Ez a munkájuk.
Nekem is adtak már vissza rosszul.
Azt nehezen képzelem el, hogy mindenhol lecigányoznak, legalábbis a legtöbb ember ha akarná sem merné ezt megtenni. De persze, attól még elhiszem.
Rám viszont mondta már cigány nem egyszer, hogy egy "büdös magyar qrva" vagyok, mert nem adtam neki cigit, pénzt.
Akkor most mit bizonyít amiket felsoroltál?
Azt, hogy mindenki rasszista mindenkivel szemben, vagy azt, hogy ilyen akárkivel előfordul?
Ha ismernéd a magyarországon élő cigányoknak a rosszabbik fajtáját - akik sajnos a cigányság nagyobb részét alkotják - akkor nem kérdeznél ilyet, hogy miért ilyen sok ember.
Én magam nem vagyok rasszista, de bizony előítéletes vagyok a cigányokkal. Azért, mert a többségük úgy viselkedik, ahogy.
Persze konkrét egyének tekintetében el tudom engedni az előítéleteimet, de messze nem bízok meg annyira egy ismeretlen, vagy alig ismert cigányban, mint egy bármilyen más nemzetiségű - kínai, vietnámi, nigga, akármi - emberben.
És ezt csak maguknak köszönhetik a cigók, legalábbis az biztosan nem az én saram, hogy egészen kisgyerekkoromtól kezdve 1-2 kivételtől eltekintve csak olyan cigókkal találkoztam, akik agresszívek, primitívek, vagy épp úton-útfélen megpróbálnak átvágni.
Na mi a gond?
Kiszabadultál a meseországból?
Sajnálom.De te is egy olyasféle tini lehetsz,mnt az a két fejnélkül maradt svéd lány,akik elmentek Afrikába,hogy a jó,derék,egzotikus feketebácsiknak segítsenek.Mert az olyan romantikus,és szép.Ezt olvasták az oviban,meg a suliban.Afrika szép, minden heppy,mindenki megertö,csak el kell nekik mondani,hogy szeressük egymást gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!