Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő, ha én csak olyan nővel vagyok hajlandó összejönni, akinek babapuncija van, mert csak az tetszik?
Szerintem csak az illik a női testhez, mert a kilógó húsdarabok nem valami esztétikusak, sokat ront az összképen.
És ugye a punci is hozzátartozik a külsőhöz, ugyanúgy mint pl. az arc, szóval ezért nem is lehet elítélni, hogy nálam ez is szempont, hogy kell, hogy ezt is vonzónak találjam.
Nem tartom elítélendőnek az elvárásodat, csak furcsának találom. Meg azt is, hogy az ismerkedés legelején ilyenről akarsz érdeklődni. Elidegeníthetetlen jogod van csakis ilyen kinézetű nővel ismerkedni.
Azt azért tudatosítsd, hogy hosszú távra az ember nem a másik testrésze, nem is annyira külsője (habár fontos a szemnek), hanem a jelleme szerint választ.
Ez tök jó, legalább megkíméled magadtól a normális nőket, csak így tovább!
Mert ha normális nőnek ezt előadod, akkor is kidob ha amúgy baba van neki.
De nem értitek, hogy ha nem tetszik a másmilyen, akkor nem tetszik?? Ezt nem én döntöm el, hanem jön magától.
Ez olyan, mintha valaki nem szereti a halat, hiába magyarázod neki, hogy finom, attól még nem fog megváltozni az ízlése.
Most jobb lesz neki, ha összejövök egy olyannal, akiből lóg ki minden, és nem áll fel rá, mert nem tartom vonzónak?
Amúgy meg a nők sokkal jobban válogatnak külső alapján, olyan egyszerű okok is vannak, pl. ha valaki szakállas, vagy szőrös a háta, kopaszodik, pocakos, stb. Hát nekem meg ez nem tetszik külsőre, csak a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!