Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő, ha én csak olyan nővel vagyok hajlandó összejönni, akinek babapuncija van, mert csak az tetszik?
Szerintem csak az illik a női testhez, mert a kilógó húsdarabok nem valami esztétikusak, sokat ront az összképen.
És ugye a punci is hozzátartozik a külsőhöz, ugyanúgy mint pl. az arc, szóval ezért nem is lehet elítélni, hogy nálam ez is szempont, hogy kell, hogy ezt is vonzónak találjam.
Miért te megsertodnel, ha a nőnek az lenne az első kérdése, hogy mekkora a péniszed, mert ő csak 18cm felett tart igényt rád?
Elvégre is az is hozzátartozik a kulsohoz, és neki csak az tetszik.
Naplóm 2021. április. 17.
Találkoztam egy gyönyörű csajjal, intelligens, kedves, külsőre belsőre maga a telitalálat. Már toltam volna vele az első akciót, amikor megláttam a micsodáját. Sokkos állapotba kerültem, ez így nem fog működni. Azonnal szakítottunk. Hogy nézett ki te jóságos... le is lankadt.
betoldás: Hogy magyarázzam ezt el a haveroknak, szülőknek?
Az arcát egész nap nézegeted, így azért nem egy kategória. Ez azzal van egy súlycsoportban, ha azért hajt el, mert nem szép a péniszed.
Ha neked ez ennyire fontos, lelked rajta. De ettől még nagyon fura, ha ezzel indítasz és a többség nem is fogja veled folytatni ezután. Ezt vállalod kell. De kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!