Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elítélendő, ha én csak olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő, ha én csak olyan nővel vagyok hajlandó összejönni, akinek babapuncija van, mert csak az tetszik?

Figyelt kérdés

Szerintem csak az illik a női testhez, mert a kilógó húsdarabok nem valami esztétikusak, sokat ront az összképen.

És ugye a punci is hozzátartozik a külsőhöz, ugyanúgy mint pl. az arc, szóval ezért nem is lehet elítélni, hogy nálam ez is szempont, hogy kell, hogy ezt is vonzónak találjam.

2020. dec. 5. 16:27
1 2 3 4 5
 1/44 A kérdező kommentje:
Megsértődne a nő. ha ezt már ismerkedés elején megkérdezném, hogy ne húzzuk feleslegesen egymás idejét?
2020. dec. 5. 16:28
 2/44 anonim ***** válasza:
94%
Ha ezt így leírod, akkor valószínűleg nem sértődbe meg, de a többség nem akarna ennyire felszínes emberrel együtt lenni.
2020. dec. 5. 16:30
 3/44 anonim ***** válasza:
98%
Elég furán nézne ki ha ezzel indítanál.Ha van esze visszakérdet,neked mekkora a farkad.Ha túl kicsi ő fog otthagyni.
2020. dec. 5. 16:31
 4/44 anonim ***** válasza:
99%

Miért te megsertodnel, ha a nőnek az lenne az első kérdése, hogy mekkora a péniszed, mert ő csak 18cm felett tart igényt rád?

Elvégre is az is hozzátartozik a kulsohoz, és neki csak az tetszik.

5/44 A kérdező kommentje:
2. Miért vagyok felszínes? Most ha egy nő azt mondja nekem, hogy nem jönne össze velem, mert nem tetszik neki az arcom, nem jön be, akkor én is hívjam felszínesnek?
 6/44 anonim ***** válasza:
64%
Nem elitélendő ezt szereted ez van. Csak elsőre ezt igy benyögni fura lenne... Barki megsértődne... Fordítva te is ha pont nem lennél az esete annak akit kedvelnél szeretnél hogy a párod legyen majd.
 7/44 anonim ***** válasza:
87%
Akinek az van, az sem fog ezután veled ismerkedni, már ha épeszű.
2020. dec. 5. 16:32
 8/44 A kérdező kommentje:
4. Hát ha neki számít a méret, tudomásul venném, és kész.
2020. dec. 5. 16:32
 9/44 anonim ***** válasza:
88%

Naplóm 2021. április. 17.

Találkoztam egy gyönyörű csajjal, intelligens, kedves, külsőre belsőre maga a telitalálat. Már toltam volna vele az első akciót, amikor megláttam a micsodáját. Sokkos állapotba kerültem, ez így nem fog működni. Azonnal szakítottunk. Hogy nézett ki te jóságos... le is lankadt.

betoldás: Hogy magyarázzam ezt el a haveroknak, szülőknek?

2020. dec. 5. 16:36
 10/44 anonim ***** válasza:
88%

Az arcát egész nap nézegeted, így azért nem egy kategória. Ez azzal van egy súlycsoportban, ha azért hajt el, mert nem szép a péniszed.

Ha neked ez ennyire fontos, lelked rajta. De ettől még nagyon fura, ha ezzel indítasz és a többség nem is fogja veled folytatni ezután. Ezt vállalod kell. De kb ennyi.

2020. dec. 5. 16:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!