Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csalódás. Úgy érzem soha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalódás. Úgy érzem soha nem fogok már tudni szeretni. Törődjek bele?

Figyelt kérdés
Kirakott a párom, aki őszintén azt hittem hogy szeret, és vele láttam a jövőmet. Ráadásul nem is igazán jogos indokkal. Nem tudok megbízni senkiben, és ha nekiállok ismerkedni egyből megszólal a vészcsengő. És senki nem pont olyan mint ő. Imádtam azt amilyen. Egyik pillanatról a másikra 180 fokos változást tett. Hónapok teltek el de semmi sem változott, de ezt már aznap láttam hogy így lesz. Elszállt a jövőképem, a saját család gondolata és az, hogy valaha bárkiben megbízhatnék. Akit azt hittem hogy szeret ma már az se érdekli hogy élek-e. Tudom hogy egyedül is jól el lehet lenne, és jól el is vagyok, de ahogy megy az idő már más dolgok a fontosak. Az őszinte szeretet a gyermeteg szerelem helyett, és az hogy számíthat a másikra akár egy életen át. Ez az ami kiveszett a mai felfogásból. :(

2020. dec. 2. 21:16
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Én pont fiatalként értékeltem az egyedüllétet, de lassan jó lenne ilyen irányba is mozdulni, nem szeretnék 50 évesen is egyedül lenni. Viszont messze nem az a gond, hogy egyedül vagyok, hanem az, hogy megtaláltam az igazi imádott csodát, aki szinte mindenben passzol, és egyik napról a másikra kirakott. Neki adtam a szívemet, összetörtem, és nem tudok már szeretni.
2020. dec. 13. 00:32
 22/27 anonim válasza:
Mi másfél hónapja szakítottunk 11 év után. Iszonyatosan hiányzik és még nagyon szeretem. PEDIG az elmúlt 3 évünk siralmas volt... És már ezt kezdem belátni én is hogy sokkal jobb így. Nálunk is az volt hogy teljesen 180 fokot fordult én próbálkoztam tenni, de ő nem akart semmit. És a végén azt vágta a fejemhez hogy ő megakar változni és én nem férek bele az ő életébe mert csak lehúzom. Pedig szószerint mindent feláldoztam érte (így utólag jó nagy hülye voltam és csak magam hibáztatom) a családom, a barátaim, a házam, mindenem. És most itt vagyok majd 30 évesen egy érzelmi nyomorék és a meztelen f..omon kívül nincs semmi. DE MAJD JOBB LESZ! Teszek érte hogy jobb legyen.
2020. dec. 13. 18:25
 23/27 A kérdező kommentje:
Sajnalom és maximálisan átérzem a helyzeted :(
2020. dec. 13. 19:36
 24/27 anonim ***** válasza:

Nincs itt a világvége.

Jöhet a következő.

2020. dec. 20. 05:31
 25/27 anonim ***** válasza:
0%
A legjobb, ha nem élítek bele magatokat és minden kapcsolatban visszább vesztek és felkészültök arra, hogy egyszer minden véget fog érni. :) Leginkább az érzéseket mellőzzétek amennyire csak lehet, elég ha a másik szarelemes. :)
2020. dec. 20. 12:52
 26/27 A kérdező kommentje:
25: hát ez szomorú, de igaz. De itt tartanak a mai kapcsolatok, nagy képmutató enyelgés, aztán bármikor csere. Mert nem a másik ember, hanem maga a kapcsolat csak ami számít. Mindenkinek megvan a maga (vagy társadalmi) elvárásrendszere, protokollja hogy milyennek kell lenni egy kapcsolatnak, és attól eltérni nem lehet.
2020. dec. 20. 13:48
 27/27 Angel3000 ***** válasza:
Szia! El kell felejtened, túl kell lèpned a kesergèsen. Keress egy uj személyt, aki megfelelne számodra, kûlsöre ès belsöre is! Mèg jó, hogy kiderûlt idôben, hogy nem szeretett igazán!
2020. dec. 21. 01:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!