Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csalódás. Úgy érzem soha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalódás. Úgy érzem soha nem fogok már tudni szeretni. Törődjek bele?

Figyelt kérdés
Kirakott a párom, aki őszintén azt hittem hogy szeret, és vele láttam a jövőmet. Ráadásul nem is igazán jogos indokkal. Nem tudok megbízni senkiben, és ha nekiállok ismerkedni egyből megszólal a vészcsengő. És senki nem pont olyan mint ő. Imádtam azt amilyen. Egyik pillanatról a másikra 180 fokos változást tett. Hónapok teltek el de semmi sem változott, de ezt már aznap láttam hogy így lesz. Elszállt a jövőképem, a saját család gondolata és az, hogy valaha bárkiben megbízhatnék. Akit azt hittem hogy szeret ma már az se érdekli hogy élek-e. Tudom hogy egyedül is jól el lehet lenne, és jól el is vagyok, de ahogy megy az idő már más dolgok a fontosak. Az őszinte szeretet a gyermeteg szerelem helyett, és az hogy számíthat a másikra akár egy életen át. Ez az ami kiveszett a mai felfogásból. :(

2020. dec. 2. 21:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Talán, ha nem írtad volna azt, hogy azért tett az utcára, mert "nem illetek össze", még azt ia hittem volna, hogy az exem vagy.

Figyelj,ugyanezen megyek keresztül, csak nőként.

Én nem tettem utcára, az este kellős közepén ő tiplizett le, karantén és kijarasi tilalom ide, vagy oda.

Szerintem a kocsiban ejszakazott, majd másnap hazament a szüleihez.

Nekem is a régi énje hiányzik. Ő is 180 fokos fordulatot vett.. Én sem tudom elképzelni ennek ellenére sem, hogy mást szeressek. Várnám vissza a régi énjét, de NEM FOG visszajonni.

Mást akart már helyettem.

Bennem is egy világ omlott össze, mert kitettem szívem - lelkem.

Üres a lakás nélküle, hiányzik, pedig egy önző, hazug, manipulatív ember lett, aki a végén már csak kihasznált és élvezte a kényelmet és biztonságot, amit nyújtottam neki.

Nem tudok neked tanácsot adni, mert ha tudnék, én is azt az utat jarnam.

De vigasztaljon, hogy nem vagy ezzel egyedül.

Majd talán a jövőben 1x az ilyen lelkek, akik most sérültek, fognak gyógyultan egymásra találni, szeretni, és megbecsulni a másikat.

Rettentő nehéz hosszú kapcsolatot, éveket elengedni. Rettentő nehéz, hogy az ember, aki évekig a társad, a legjobb barátod volt, a mindennapjaid része, ő megszunik létezni,idegenné válik egyik pillanatról a másikra.

Én sem jártam még végig ilyen utat 1x sem, fogalmam sincs, hogy lehet egy ilyet feldolgozni.

De bízom benne, hogy te, én, és a többi hasonló szituációban lévő ember sincs örökké tartó magányra ítélve egy ilyen szakítás után.

Pedig én aztán azt az elvet vallom, hogy 1 embert lehet igazán szeretni életünk során.

Talán még mi sem tudjuk, hogy nem őket szerettük "igazán".

1x majd nekünk is jön egy olyan, aki ugyanannyira szeret minket, mint mi szerettük ezeket az embereket.

És talán őket majd mégjobban fogjuk tudni szeretni, hisz meg is fogják azt érdemelni.

Gondolj bele, ha rossz embert tudunk így szeretni, akkor jót mennyire fogunk tudni?

Sajnállak, részvétem, aterzem a helyzeted.

Kitartást kívánok.

2020. dec. 5. 13:05
 12/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Egy dologban nem értek egyet: "idegenné válik egyik pillanatról a másikra"

Ez szerintem nem igaz, ők már sosem lesznek idegenek egymásnak max az egyik fél erőlteti ezt, és talán ez bánt a legjobban, hogy már egyáltalán nem is akar velem szóbaállni 😪 Egyik óráról a másikra, felfoghatatlan és elfogadhatatlan.. 5 hónapja nem volt azóta egy őszintén boldog napom :(

2020. dec. 5. 14:08
 13/27 anonim ***** válasza:
54%
Hiába reménykedsz, ennek vége.
2020. dec. 5. 16:50
 14/27 anonim ***** válasza:

De, sajnos, idegenekké válunk.

Szakítás után ritka, hogy barátok maradnak az emberek.

Részemről legalább is nem menne, míg érzelmek fűznek hozzá. Hiába szeretnék továbbra is minden percéről tudni. Hogy van, hol van, kivel, mit csinál.

Ha ő már nem szeretné megosztani velem.

Ha meg is osztja, az csak az elengedést nehezíti.

Mi már 1x szakítottunk, szinte napi kontaktban voltunk, de javarészt csak marakodtunk, mint a gyerekek.. Hiába akartam találkozni, ő nem akart.

Végül megtört a jég, találkoztunk, megbeszéltük, újra összejöttünk, de csak pár hónapig tartott, mert nem változott semmit...

A lényeg az, hogy valószínűleg már könnyebb lenne, ha akkor erős tudtam volna maradni, nem beszéltem volna vele, nem reménykedtem volna, hanem szépen megszokom, hogy ő nincs többé, legalább is számomra.

Mostmár ezt fogom tenni, már megbocsáthatatlan,amit tett, annak ellenére, hogy újra a bizalmamba fogadtam.

Persze most is szeretném tudni, hogy mit érez, mit csinál.

De leginkább csak az van bennem, hogy remélem nem mással van.. Mert az nagyon fájna.

2020. dec. 5. 20:31
 15/27 anonim ***** válasza:

Nem volt semmi előjele, hogy valami probléma van a kapcsolattal, minden tökéletes volt számodra?

Korai kijelenteni, hogy sose fogsz senkit szeretni, hiszen még friss a dolog. Kb fele annyi időnek kell eltelni valaki után, mint amennyit együtt voltatok, azt követően enyhül az érzés, idővel még mindig bántani fog, de egyre jobban viseled.

Nézd a dolog másik oldalát, rossz emberismerő vagy, amin mindenképpen dolgoznod kell, hogy olyan nőt találj, akivel valóban jól megvagytok, exeddel ez csak illúzió volt.

2020. dec. 5. 22:22
 16/27 A kérdező kommentje:

De volt, csak nem vettem elég komolyan, mert minden más meg oké volt, és ez a dolog is javult volna csak ki kellett volna várni és azt hittem ő is képes várni a későbbi boldogságért.

Viszont az előtte lévő 3 hétben, és aznap tényleg semmi de semmi jele nem volt, sőt... egy rossz mondat és vége .

2020. dec. 6. 02:40
 17/27 anonim ***** válasza:
Akkor örülj neki, hogy így minden előjel nélkül, egy rossz mondat után most lett vége, és nem akkor, amikor már van 3 gyerek. Így van esélyed olyan jövőbeli párt találni, aki nem rak ki csak így egyik napról a másikra váratlanul. Hajrá
2020. dec. 6. 15:25
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk sem volt semmi veszekedés,kb az első problemanal azt mondta,hogy köszi,inkább nem...ilyen emberre nem lehet alapozni,és jobb,hogy most lépett le és nem akkor,amikor már gyerek is van :D bár tapasztalataim szerint az ilyen emberek mindig csak elvesznek a kapcsolatból,de bele nem adnak semmit,amikor már nem megy magától csak a rózsaszín ködtől,hanem tenni is kéne érte :D

22 nő

2020. dec. 7. 16:51
 19/27 A kérdező kommentje:
Tenni sajnos én is keveset tettem, de úgy érzem így is többet mint ő..
2020. dec. 7. 21:53
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
Hosszú távon jobb egyedül, de ha fiatal vagy ezt még nem érzed át. Nincs jobb a szabadságnál, hogy senki sem lóg a nyakadon, azt csinálsz, amit csak akarsz. Nincs elszámoltatás, nincs panaszkodás. Értékeld, hogy egészséges vagy, szabad vagy és több időd jut mindenre. Egy sokat megélt 41F, boldog remete. :)
2020. dec. 12. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!