Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódás. Úgy érzem soha nem fogok már tudni szeretni. Törődjek bele?
Írd le amit neki mondanál, mindent, amit érzel, akár trágár szavakkal, de ne küldd el neki. A hatás ugyanaz lesz, egy picit megkönnyebbülsz, de megmarad a méltóságod.
Fogadd el, hogy ő sajnos ennyit tudott adni, lépj tovább és azon legyél minden erőddel, hogy elfelejted. Ha idővel tudsz nyitni, akkor ne belőle ítéld meg az adott embert. Hidd el, fogsz tudni újra szeretni, csak kell egy kis idő, míg érzelmileg eltávolodsz és helyrejössz.
Én is így vagyok vele kedves kérdező,csak én a női fel vagyok. Nekem is több hónap eltelt már,de meg mindig hiányzik. Talán idővel majd elmúlik. Az a vicces,hogy rengeteg mindent csinalok,hogy ne legyen idom gondolkozni,de az üres órákban mindig eszembe jut. :D 22nő
Most már eljutottam arra a pontra,hogy tudom,jó társa lennék egy olyan férfinak,aki megérdemli,nem velem van a baj,hanem sok fiatal mai eletfelfogasaval...ez a “ki kell élni magunkat” duma jön mindenhonnan,aztán lehet erre fogni,ha valaki nem akarja lekötni magát ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!