Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok az egyetlen aki útál férfi lenni, és szivesebben született volna egy jó nőnek?
Figyelt kérdés
Útálok férfi lenni. Kevés az önbizalman férfi létemre, csak 15 centis a péniszem, és az sem buli hogy mindig a férfinak kell udvarolnia, kezdeményeznie, és a nők eleve nincsenek úgy oda a férfiakért mint fordítva stb. A szép nőknek van a legjobb életük, ezzel kár vitatkozni.2020. dec. 2. 16:51
41/51 anonim válasza:
Társadalmilag sincs elnézve - szerencsére.
23/L
42/51 anonim válasza:
Aha, átlag alatti férfiak jobbnál jobb nőkkel.
Mesélj még.
Miért választana egy jó nőt egy átlag alatti pasit, mikor még a jók közt is válogathat?
Kettőnk közül te vagy az akinek bilibe lóg a keze haver.
Neked eleve az agyad beteg, máskülönben nem sírnál itt a 15 centi farkaddal hogy az milyen kicsi.
43/51 A kérdező kommentje:
#42 Lehet hogy beteg az agyam "haver" de legalább nem vagyok hülye, tudatlan, és tisztában vagyok a dolgokkal. Hiába jóképű egy férfi ha a karaktere, kisugárzása, és főleg az önbizalma a föld alatt van. Külsőben egy minimális szintet igényelnek a nők, onnantól már a belső tulajdonságok számítanak. Egy nőnek az a fontos hogy érzi magát veled. A nők sokkal kevésbé vizuálisak mint a férfiak. Magabiztossággal, humorral, kisugárzással stb fényévekkel többet érsz el náluk mint egy szép pofikával amivel eleve nem tudnak sokat kezdeni. Van még mit tanulnod nagyokos.
2020. dec. 2. 21:44
44/51 anonim válasza:
"Hiába jóképű egy férfi ha a karaktere, kisugárzása, és főleg az önbizalma a föld alatt van."
Akkor mit vársz? Miért jönne össze veled bárki, ha már te is így állsz magadhoz, valószínűleg okkal?
45/51 A kérdező kommentje:
#44 Jól esett panaszkodni egyet. Fel kell javítanom az ömbizalmam. Azért írtam ezt ki mert férfiként ilyen téren sokkal nehezebb boldogulni, és ezért van már tele a f_sz_m a férfi léttel.
2020. dec. 2. 21:56
46/51 anonim válasza:
Ez a te egyéni problémád, nem a nemedé.
47/51 A kérdező kommentje:
#46 Lehet, de szerény véleményem szerint férfinak lenni eleve nem éri meg. A jó nőknek sokkal jobb dolguk van az életben minden téren.
2020. dec. 2. 22:38
48/51 anonim válasza:
A jó pasiknak pedig jobb, mint a csúnyácska nőknek. 🤷♀️
49/51 A kérdező kommentje:
#48 A jó nőknek pedig jobb mint mindenki másnak.
2020. dec. 2. 22:54
50/51 anonim válasza:
Felállítottál magadnak egy teljesen hamis ideált, amiről tudod, hogy soha nem érheted el.
A jó nőknek is lehet bármilyen problémájuk. Nem egy félisteni szinten lévő fajtáról beszélünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!