Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én vagyok az egyetlen aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok az egyetlen aki útál férfi lenni, és szivesebben született volna egy jó nőnek?

Figyelt kérdés
Útálok férfi lenni. Kevés az önbizalman férfi létemre, csak 15 centis a péniszem, és az sem buli hogy mindig a férfinak kell udvarolnia, kezdeményeznie, és a nők eleve nincsenek úgy oda a férfiakért mint fordítva stb. A szép nőknek van a legjobb életük, ezzel kár vitatkozni.

2020. dec. 2. 16:51
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
68%

Max átlagos férfi vagyok, mégis kellek a nőknek. Nem értem mi van veled. És én még fiatal sem vagyok.

Eljárok edzeni. Jót tett az önbizalmamnak is, a külsőmnek is. 48 éves vagyok, de nem dohányzok, nem iszok, vigyázok magamra. Huszonéves nőket tudok felszedni. Nincs nagy méretem, 15 vagy 16cm. Sokat dolgozok, valójában lúzer kisvállalkozó vagyok, kb 350-400k jövedelemmel. És fiatal, az átlagnál jobb nők szóbaállnak velem. Aki most huszonéves férfi, övé a világ. Nem értem mit panaszkodsz itt.

2020. dec. 2. 18:05
 22/51 A kérdező kommentje:
#21 Én is kellek a nőknek csak álltalában nem azoknak akik nelem kellwnek. A nekem tetsző nőknél ezidáig be se mertem próbálkozni. Szerintem az egész férfi lét egy kalap sz_r. Semmi nem kifizetődő.
2020. dec. 2. 18:13
 23/51 anonim ***** válasza:
Miért kéne ölelgetni bárkit is?
2020. dec. 2. 18:13
 24/51 anonim ***** válasza:
81%

Neked nem a férfi léttel van bajod, hanem azzal hogy nem jössz be a nőknek.

Jó pasiknak nem nagyon kell törni magukat hogy nekik tetsző nőhöz jussanak.

2020. dec. 2. 18:19
 25/51 anonim ***** válasza:
32%

"Neked nem a férfi léttel van bajod, hanem azzal hogy nem jössz be a nőknek."

Neki az a baj, hogy nem jön be a 8-10-es nőknek. Mert ugye csak az a nő, és átlag Pisikének átlag Julcsika nem elég.

2020. dec. 2. 18:23
 26/51 A kérdező kommentje:
#24 Bejövök a legtöbb nőnek, de mint mondtam önbizalomhiányom van. Én nem foglak itt győzködni téged, azt gondolsz amit akarsz, magasról twszek rá. Férfinak lenni szerintem sz_r, és nem éri meg. Nincs semmi előnye. Téma lezárva.
2020. dec. 2. 18:24
 27/51 anonim ***** válasza:
69%

"#9 Hobbikra, és sportra gondoltam."

Ezt nem értem. Ezek közül melyik olyan és miért, amit szép nőként csinálhatnád, de most nem?

24L

2020. dec. 2. 18:25
 28/51 A kérdező kommentje:
#25 Honnan a bánatból tudod te azt hogy én átlagos vagyok vagy nem? Mit értesz egyáltalán az alatt hogy "átlagos"?
2020. dec. 2. 18:26
 29/51 A kérdező kommentje:
#27 Szép nőként is csinálhatnák mindent amit jelenleg férfiként is szeretek, csak nőként sokkal jobb életem lehetne mint sz_r férfiként.
2020. dec. 2. 18:28
 30/51 anonim ***** válasza:
58%
Akkor műtét.
2020. dec. 2. 18:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!