Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én vagyok az egyetlen aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok az egyetlen aki útál férfi lenni, és szivesebben született volna egy jó nőnek?

Figyelt kérdés
Útálok férfi lenni. Kevés az önbizalman férfi létemre, csak 15 centis a péniszem, és az sem buli hogy mindig a férfinak kell udvarolnia, kezdeményeznie, és a nők eleve nincsenek úgy oda a férfiakért mint fordítva stb. A szép nőknek van a legjobb életük, ezzel kár vitatkozni.

2020. dec. 2. 16:51
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
66%

#3 Átlagos külsővel is beérném de akkor legalább legyenek szép dús kebleim. :D

Nos, ha olyan jó pasi lennél, mint amilyen jó nő szeretnél lennél, akkor férfiként sem lenne semmi gondod.

Mellesleg és meg az angol királynő szeretnék lenné, de hát nem jött össze.

2020. dec. 2. 17:07
 12/51 A kérdező kommentje:
#9 Hobbikra, és sportra gondoltam.
2020. dec. 2. 17:08
 13/51 anonim ***** válasza:
75%
Mellesleg a 15cm teljesen átlagos méret.
2020. dec. 2. 17:10
 14/51 A kérdező kommentje:
#11 Egyáltalán nem nézek ki rosszul, sőt szerintem a legtöbb férfi nem néz ki jobban tőlem, de hiába ha önbizalomhiányok van, és a méretem is max átlag legalja. A férfiaknál amúgy sem számít annyira a külső hiába nézek ki jól.
2020. dec. 2. 17:16
 15/51 anonim ***** válasza:
75%

Gyűlölnéd, hogy mik akarnak megdugni.

Vagy tényleg ennyire csábít, hogy pasik tele akarjanak spriccelni? Az most is megoldható.

2020. dec. 2. 17:16
 16/51 A kérdező kommentje:
#15 Semmi sem kötelező. Nőként lehettem volna akár biszex is, és ahogy a nőket elnézem többet taperolják és törődnek a barátnőikkel mint a párjukkal. A lúzer barátzónában lévő fiú haverjaikról meg aztán ne is beszéljünk. Ők max egy templomi ölelést kapnak szökőévente.
2020. dec. 2. 17:22
 17/51 Noren1989 ***** válasza:
0%
Vannak még ilyenek, ezekből eddig divatb-zik lettek, mostmeg transzik.
2020. dec. 2. 17:28
 18/51 A kérdező kommentje:
#17 Én egyik sem vagyok/leszek.
2020. dec. 2. 17:33
 19/51 anonim ***** válasza:
2020. dec. 2. 17:53
 20/51 anonim ***** válasza:
62%
Ne ítéj elhamarkodottan. Nagyon hamar végetér a pünkösdi királyság és aszott vénasszony lesz belőlük. Gyakran egy WC-papírnak nagyobb becsülete van mint egy vénlánynak.
2020. dec. 2. 18:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!