Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok az egyetlen aki útál férfi lenni, és szivesebben született volna egy jó nőnek?
Akkor ennek a példának mi értelme volt? :D
Egyébként megnyugtatlak, nem a nemedtől lesz jó vagy rossz életed. Az egyik barátnőm egy nagyon szép lány (szerintem) és nagyon sok tragédia történt az életében.
Értelmes férfi nem stresszel a farokméretén, mert rájön, hogy a technika az előjáték, az érzékiség, a partner kielégítése sokkal fontosabb. Másrészt szerinted vonalzóval mérjük? Figyelj, lassan négy éve vagyok együtt a barátommal, és a mai napig nem tudom, hogy hány centis, mert sose mértem meg.
Jaj, a toxis masculinity egy olyan zagyvaság, hogy elmondani nem tudom.
Egyébként a nők is ugyanúgy edzenek, és férfiak közt is vannak olyanok, akik kevés energiabefektetéssel maradhatnak jó formában.
Értelmes rétegekben már most elfogadott az, hogy egy férfi is csak ember, nem lehet mindig erős (amúgy a nőktől is elvárják, hogy önállóak, "erősek" legyenek). Láttam már apámat sírni és meghatódni, ahogyan a barátom is volt, hogy könnyes szemmel aludt el. Aki elvárja, hogy mindig toppon legyél, az nincs tisztában az emberi lét velejáróival.
Az "igazi férfi" és "igazi nő" (mert ilyen is van ám) fogalma pedig ostobaság, hiszen nem lehet egy ideált ráhúzni mindenkire.
24L
- A tragédia az egy másik téma.
- Egy nőnek nem kell izmosnak, sportosnak lennie hogy jó teste legyen. Elég ha odafigyel az étkezésre, és ha még van pluszban két nagyobb melle már mindenki isteníti és sz_rrá dícséri. Egy férfi erőfeszítéseit meg se becsülik a nők, nem is érdekli őket.
- Persze nem a méret a lényeg csak legyen minimum 16-17 centi. Láttam már számtalan ilyen kommentet.
- A toxic muszkulinitás létezik, és nem megy sehova. A nők elvárják hogy egy férfi mindíg tökéletesen viselkedjen mert csak egy nőnek lehetnek hibái. Panaszkodni, örjöngeni, rosszkedvűnek lenni, sírni férfiatla, és csak a nőknek szabad.
Miért nem akarsz inkább jó pasi lenni?
Aki zsigerből jopasi annak nincsenek ilyen gondjai amiket felsoroltal. Cserébe foglalkozhat értelmesebb dolgokkal mint amikkel általában a jó nők szoktak :)
Persze legjobb lenne ha 2 életem lenne akkor kipróbálnám ezt is azt is.
Üdv egy tök átlagos nő.
De igen, egy férfinak is a külseje az erőssége!
Megfelelő külső hiányában lehetsz te akármilyen magabiztos, a neked tetsző nők úgyis leszarnak, mert nem tudnak megkívánni, nem mozgatsz meg bennük semmit.
Mellesleg ha olyan jó pasi vagy, ott a nők már maguktól is jönnek, kezdeményezni sem kell.
Akkor mi a probléma?
Ez sokkal inkább függ a genetikától, mint bármi mástól. Bizonyos nőkre és bizonyos férfiakra is igaz. Én például magam miatt edzek, mert szeretem csinálni és fontos nekem, és bár a barátom is rengeteget mozog (egyik nagy közös pontunk) annyi mindent össze tud enni, hogy csak pislogok, és mégis annyira látszik, mintha egy tányérral enne. Nőknél is vannak hízékonyabb alkatok.
Én valódi nőként sose vártam el ezt egy férfitól se, és a barátnőim se, hogy az adott férfi mindig tökéletes legyen, mert ilyen nincs. Határozottan emlékszem, hogy még egy kapcsolatunk elején volt egy olyan pont, amikor elérzékenyült egy versen és ekkor még inkább beleestem, mert nincs annál jobb, amikor valaki nyíltan vállalja az érzelmeit - legyen nő vagy férfi.
A rossz tulajdonságok mindkét nemnél taszítóak, az a te hibád, ha a nőknek elnézed őket.
Én meg számtalan olyan kommentet láttam, hogy az "igazi nő" mindenhol szőrtelen, nagy melle van és bármi, az adott embernek vonzó. Senkit nem érdekelne a méreted, ha nem görcsölnél rá ilyen nevetséges módon.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!