Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak. Nektek kellene olyan barátnő/feleség aki mutogatja magát lájkokért?
Instagramon és Facebookon ezek a szinte "vetkőzök" stílusú nők. Valahogy nem ciki az beméssz mondjuk melóba, vagy egyetemre és azt mondja valaki úgy kicsaptam a nődre?
Érdemes ilyen nőkért harcolni, randizni vagy mit szóltok a dologra?
22 na igen amit 21 csinál az minden csak nem normális és kiegyensúlyozott boldog élet... mert te mondtad ki akarod probálni és csinálni... hozzáteszem te itt szidtad azokat akik nem szeretik az ilyen magamutogatós nőket erre is írtam hogy mi jogon... persze megteheted csak hát qurvára hiteltelen lesz az egész...
a gátlástalan perverz meg abból áll hogy saját magad és barátnődet ki rakod több millió ember elé miközben keféltek... gondolom szülők haverok mindenki tudni fog róla... de nem ez a lényeg hanem az hogy te azt gondolod hogy ez a normál és ez a kiegyensúlyozott boldog élet miközben nagyon nem mert ez betegség...
ja igen hozzáteszem amit 22 mondott...
"A leglenézőbb válaszokat erre azok a pasik írják, akik maguk is instás csajokra verik."
A férfiaknak van egy ösztönük, amit kezelniük kell. Tudják, hogy a instaőrült csajok betegesek, de nem tehetnek róla, hogy a testükre feláll a farkuk.
"Nektek kellene olyan barátnő/feleség aki mutogatja magát lájkokért?"
Igen. Pont ez az elsődleges prioritás, hogy a testét a legolcsóbb fizetőeszközért árulja a publikumnak, mert figyelemhiányos és beteg.
"Érdemes ilyen nőkért harcolni,"
HARCOLNI??? Harcolni? Ő értük? Miért? Miért tenné bárki is? Mi az, amit tud adni egy ilyen tipikus nő, amiért megéri HARCOLNI? Ha valakivel összejössz, az sem harc, hanem közös érdeklődés egymás iránt, de ilyen egyoldalú harcot valami óriási nyereményét vállalnék fel. Ha mondjuk a lány hihetetlenül értelmes, érett, jószívű, és nem tetszem neki. Akkor igyekeznék megmutatni neki magam, hogy lássa, milyen jó vagyok és jó lennék neki.
"önfelszopó"
XD
" egy való életben undorító lány is lassan úgy néz mint egy topmodell"
Igen, olvastam pszichológiai elemzést arról, hogyan hat a nőkre az instagramm, hogy váltja ki belőlük az elképesztő magamutogatást és hogyan jön létre a hatalmas egójuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!