Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen bonyolult dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen bonyolult dolog a barátnő találás?

Figyelt kérdés

Ezt tanulni kell? Sok videó van róla a neten hogyan kell ezt csinálni. De ennek inkább magától kéne jönnie egy fiúnak nem?

Azok a fiúk a szerencsések akiknek ösztönből jön ez.

Én sem vagyok jó a lányoknál. Szerintem nem kéne ezt külön tanulni mert a lányok is ugyan olyan emberek. De valamiért én sem tudok kapcsolatokat kialakítani, még fiúkkal sem barátit.

2020. nov. 20. 18:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, részben tanulni kell és tapasztalatot gyűjteni és kreatívnak lenni. De semmiféleképpen sem videók alapján. A barátnő szerzés nem olyan mint bármilyen elektronikai kütyü szétszedése..

1. Megnézem a youtuben hogy kell.

2. Megcsinálom én is.

2020. nov. 20. 18:58
 2/3 anonim ***** válasza:
A saját tapasztalataim alapján pont olyan nehéznek gondolom, mint a barát találást. Én hiszek benne, hogy létezik egy (vagy több) úgymond Igazi, akivel menni fog a kapcsolatteremtés, mint a karikacsapás. És ezt most nem csak párkapcsolatra értem. Barátság kialakításánál is megesik, hogy többekkel beszélgettél rendszeresen, de valahogy nem alakult ki mélyebb kötődés. Aztán egyszer csak jött valaki, akivel az első pillanattól tökéletesen megértitek egymást.
2020. nov. 20. 18:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Tarsasagba kell jarni es tarsasagi esemenyekre kell jarni. Talald meg a helyed az eletben, es akkor lesznek olyan ismeroseid, akik lehet akar barat, akar baratno is.
2020. nov. 20. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!