Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támadt egy ötletem. Ha kimegyek Moldovába és azt hazudom, hogy osztrák vagyok, akkor lehet átlagos pasiként szép nőre szert tennem?
Figyelt kérdés
Végül is Ausztriában élek és EU-s állam polgár vagyok. Beszélek németül, kék a szemem, szőkésbarna a hajam, tehát mondhatni osztrák vagyok. Csak véletlenül csóri országban születtem, de az nem számít ilyenkor már.
Úgy hallottam Moldova nagyon szegény ország, még szarabbak a bérek mint Mo.-n, viszont a nők azok szépek. Szignifikánsabban szebbek mint a magyar nők. Gondolom ők még jobban elájulnak egy nyugati pasitól.
Jó ötlet? Működőképes? Így lehet szép nőm?
2020. nov. 22. 22:58
1/33 anonim válasza:
Menj és próbáld ki! Kit érdekel?
2/33 anonim válasza:
Biztosan, de ha komolyra fordul, meg fogja tudni az igazat. :D
4/33 anonim válasza:
Te, nagyon ki lehetsz már éhezve, ha ilyeneken töröd a fejed!
5/33 anonim válasza:
Hamar ki fog derülni, hogy hazudsz.
8/33 anonim válasza:
Azt hittem, sokat tudok a világról.
Pedig nem. Nagypapámnak csak igaza lett, mindíg azt mondta: figyeld meg gyerek, nagyon sok a hülye:)
10/33 anonim válasza:
De ma már a határok nem is valódiak nem? Ha ott élsz, akkor az tényleg olyan is, mintha osztrák lennél nem? Soros György is csak származásában magyar szinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!