Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Támadt egy ötletem. Ha kimegye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Támadt egy ötletem. Ha kimegyek Moldovába és azt hazudom, hogy osztrák vagyok, akkor lehet átlagos pasiként szép nőre szert tennem?

Figyelt kérdés

Végül is Ausztriában élek és EU-s állam polgár vagyok. Beszélek németül, kék a szemem, szőkésbarna a hajam, tehát mondhatni osztrák vagyok. Csak véletlenül csóri országban születtem, de az nem számít ilyenkor már.

Úgy hallottam Moldova nagyon szegény ország, még szarabbak a bérek mint Mo.-n, viszont a nők azok szépek. Szignifikánsabban szebbek mint a magyar nők. Gondolom ők még jobban elájulnak egy nyugati pasitól.

Jó ötlet? Működőképes? Így lehet szép nőm?

2020. nov. 22. 22:58
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Te jó ég, már többen is írtak privátot, hogy velem szeretnének tartani.

Bocs fiúk, de egyedül mennék. Különben sem tudtok olyan jól németül és angolul mint én :)

2020. nov. 23. 14:51
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Egy biztos, önbizalomban nincs hiány...akkor viszont nem értem a nyugat európaiak szerint a magyar nők az egyik legszebbek a világon.

Lehet csak magyarul nem tudsz értelmesen beszélni? :):)

2020. nov. 23. 16:47
 33/33 anonim ***** válasza:

Te jó ég,4 különböző nyelven beszélek középfokon,képzeld el hogy jól megy,szerencsére kis korom óta tanítottak a nagyszüleim és a szüleim.

Ezek mennek középfokon

1.Szerb ami több országban is hivatalos,Bosznia Hercegovina,Koszovó,Montanegró és simán megértik még Horváthba és Szlovénban is.

2.Román ami hasonló mint az olasz nyelv 70%-ban így azt már nagyon könnyű volt megtanulni és így a Spanyolokat is meg lehet érteni,ja és Moldáviában a hivalatos nyelv Román.

3.Angol.

4.Német.

Ja az olaszt bele sem számoltam ezért 5 idegen nyelven.

Felsőfokon pedig magyarul beszélek,így 6 nyelven tudok.

Honnan tudhatnád kinek hogy megy a nyelv ha nem is ismered az adott személyt?

2020. nov. 23. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!