Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támadt egy ötletem. Ha kimegyek Moldovába és azt hazudom, hogy osztrák vagyok, akkor lehet átlagos pasiként szép nőre szert tennem?
Figyelt kérdés
Végül is Ausztriában élek és EU-s állam polgár vagyok. Beszélek németül, kék a szemem, szőkésbarna a hajam, tehát mondhatni osztrák vagyok. Csak véletlenül csóri országban születtem, de az nem számít ilyenkor már.
Úgy hallottam Moldova nagyon szegény ország, még szarabbak a bérek mint Mo.-n, viszont a nők azok szépek. Szignifikánsabban szebbek mint a magyar nők. Gondolom ők még jobban elájulnak egy nyugati pasitól.
Jó ötlet? Működőképes? Így lehet szép nőm?
2020. nov. 22. 22:58
12/33 anonim válasza:
Afrikában még nagyobb a szegénység. Plusz ott még a bőrszíned miatt is ritkaság lennél.
13/33 anonim válasza:
"tehát mondhatni osztrák vagyok"
Ja, főleg ha nem magyar lennél.
14/33 anonim válasza:
Igen. De mi van ha mondjuk hirtelen barnult az Úr.
Akkor is működik?
15/33 A kérdező kommentje:
Jé, eddig még itt sem tudott rácáfolni senki, hogy ez miért ne működhetne. Pedig az itteniek a negatívizmus és mások lehangolásának abszolút bajnokai. Ezek szerint mégiscsak tökéletes terv, így lehet szép barátnőt szereznie egy átlagos pasinak.
2020. nov. 23. 00:50
16/33 anonim válasza:
Kérdező, te a "majdnem ember" kategória vagy. Jelenleg túl kevés benned a tartás, és az ösztöneid felülírják az emberségedet.
17/33 anonim válasza:
Nocsak, átlagos fószernek minek szép barátnő, csak nem a külsőre megyünk? Ejnye..
18/33 anonim válasza:
Csángóföld magyarul is beszélő csajok.Haverom nem jobb átlagosnál (átlagos alatt értsd azt akit a magyar fiatal nők le se köpnek). Simán magyarként kiválasztott ott egy igen formás csajszit ment az ungabunga mint nyugati csávónak a COVID mentes pesti bulibegyedben. Aztán? Még egyetemre járt a csaj Romániában azt nem akarta otthagyni, haver meg nem ment bele a távkapcsolatba mert időközben elhitte magáról hogy tényleg jó pasas.
19/33 anonim válasza:
A helyedben inkább Ukrajnába mennék
20/33 A kérdező kommentje:
Ukrajna túl snassz, és túl sokan csinálják már ezt ott. Moldova még teljesen meghódítatlan terep ilyen szempontból.
2020. nov. 23. 03:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!