Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támadt egy ötletem. Ha kimegyek Moldovába és azt hazudom, hogy osztrák vagyok, akkor lehet átlagos pasiként szép nőre szert tennem?
Végül is Ausztriában élek és EU-s állam polgár vagyok. Beszélek németül, kék a szemem, szőkésbarna a hajam, tehát mondhatni osztrák vagyok. Csak véletlenül csóri országban születtem, de az nem számít ilyenkor már.
Úgy hallottam Moldova nagyon szegény ország, még szarabbak a bérek mint Mo.-n, viszont a nők azok szépek. Szignifikánsabban szebbek mint a magyar nők. Gondolom ők még jobban elájulnak egy nyugati pasitól.
Jó ötlet? Működőképes? Így lehet szép nőm?
És az is jó Moldovában hogy vannak akik tudnak magyarul,szóval ha jól csinálsz mindent egy gyönyörű magyarul beszélő und Moldovai und régi székely ősi leszármazottal foksz találkozni.
Veled lehet tartani?
Átlagos pasikent ott sem lesz szép nőr!
Engedd el ezt a dolgot mielőtt beleőrülsz
"Szignifikánsabban szebbek mint a magyar nők"
Kb, mint a románok (nagyon kicsi a különbség a románok és a moldávok között), meg elég sok a cigány, de ha neked ez jön be...
"Ezek szerint mégiscsak tökéletes terv, így lehet szép barátnőt szereznie egy átlagos pasinak."
Te valóban fogyatékos vagy? Dugó partnert összeszedhetsz hazudozással, de komoly barátnőt nem. Hamar ráfog jönni, hogy a német nem az anyanyelved, és szemet fog szúrni az is, hogy egész családod magyarul beszél és Magyarországon él.... FOlytassam vagynem vagy még teljesen debil?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!