Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz pasiként vallásos csajoknál nagyobb esélyem lenne
barátnőre?
Ezt nem tom, de remélem a csajnak van annyi esze, hogy felismeri a lyukrajátszó nyomit, aki a vallásával szórakozik.
2020. nov. 22. 16:26
Szexuális kapcsolatért menj prostihoz.
Vagy el is vennéd, csak hogy megdugd?
2020. nov. 22. 16:27
Ha másnál nincs, náluk se lesz esélyed, főleg ateistaként. Változz meg és ne legyél ekkora görény.
2020. nov. 22. 16:30
Én is voltam hasonlóan egy lánnyal 23 évesen, ő volt akkor 24. De náluk mindenképp elvárás, hogy átvedd a vallást, ha ilyen szektatagok és nem a normál katolikus/református történet.
Nem lett belőle semmi, mert én a sajátomat feladni nem akarom, ő se az övét, és később kiderült, hogy a szektája már túlmegy a normális határon. Tehát így pár hónap randizgatás és ismerkedés alatt megundorodtam és meg is ijedtem tőle. Soha többet ilyet. 30f
2020. nov. 22. 16:32
Ja és még annyi, hogy ne a numeráért hazudj vallást, akkor inkább hagyd őket, nem fogsz jól járni.
Sok ateista csajnak nem gond ha szűz vagy, ha amúgy normális és életképes fazon vagy.
2020. nov. 22. 16:34
2020. nov. 22. 16:48
7/20 A kérdező kommentje:
#2: Nincs pénzem rá, szóval ez felejtős. Nem beszélve, hogy 98%-uk "kolumbiai" de ettől függetlenül is sosem lehetek biztos, hogy nem kapok el fertőzést márpedig autoimmun betegként erre fokozottan oda kell figyelnem.
Szóval az a kérdésed, ha lecsökkented a lehetséges nők számát azokra, akik erősen vallásosak, akkor több esélyed van-e? Volt neked matekórád általános iskolában?
Támogatni szoktam az aggszűz pasikat, mert én is az voltam, de te nem érdemled meg.
2020. nov. 22. 17:08
Ha van esze a lánynak, jó messzire kerül. Már az írásodból is látszik hogy csak azért akarod behálózni hogy megdughasd. Egyébként aki tényleg nagyon vallásos, vár a szexuális kapcsolattal a házasságig. És ott bizony nem nézik jó szemmel a későbbi válást, esetleg házasságtörést.
2020. nov. 22. 17:15
Hát nem tudom, nekem eddig két csajom volt, akik a nagyon vallásos kategóriába esnek, és hát egyik sem élt valami szűz életet. Sőt, ők voltak messze, messze a legbevállalósabb csajaim, ami a szexet illeti. (gondolkoztam is ezen már sokat, miért van ez, szerintem a kis közösségükben egész életükben játszaniuk kell a jókislányt, azt amikor végre a figyelő szemektől megszabadulnak, kijön belőlük az állat). Az viszont jellemző a vallásos nőkre, hogy amikor eljön az idő, hogy valami balekot magukhoz láncoljanak, kitalálják, hogy most már nem olyanok és "visszatérnek az igazi útra", azaz így próbálják meg kizsarolni a balekjából, hogy elvegye őket, mert addig (vele) nincs szex.
2020. nov. 22. 17:24
További kérdések: