Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, segít valaki nekem megtanulni “csajozni”?
Az a helyzet, hogy a csajozás rossz kifejezés, ugyanis komoly kapcsolatot keresek, de egyszerűen szarul megy. Nekem a hagyományos ismerkedési módszer fekszik, bókolás, virág, de mintha a legtöbb lány már nem erre vágyna. Nem igazán vagyok külsőre sem válogatós, az értelmes, kedves lányok jönnek be, és csúnya, ápolatlan sem vagyok. Egyszerűen egy balfäsz vagyok, és tanácsok kellenének és segítség. Tinderen próbálkozom, de esélytelen, borzalmas tapasztalataim vannak az ott megismert lányokkal.
23 vagyok.
Az egészet ott rontod el, hogy általánosítasz, ugyanis nem minden lánynak és nőnek szimpatikus ugyanaz a közeledés mód. Tipikusan olyan dolog, amiben a többségnek eltérő a véleménye, valamint ha olyat csinálsz, ami neked nem természetes és kényelmes, akkor sose fogsz sikeres lenni, mert érződik rajtad a görcsösség.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!