Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, segít valaki nekem megtanulni “csajozni”?
Az a helyzet, hogy a csajozás rossz kifejezés, ugyanis komoly kapcsolatot keresek, de egyszerűen szarul megy. Nekem a hagyományos ismerkedési módszer fekszik, bókolás, virág, de mintha a legtöbb lány már nem erre vágyna. Nem igazán vagyok külsőre sem válogatós, az értelmes, kedves lányok jönnek be, és csúnya, ápolatlan sem vagyok. Egyszerűen egy balfäsz vagyok, és tanácsok kellenének és segítség. Tinderen próbálkozom, de esélytelen, borzalmas tapasztalataim vannak az ott megismert lányokkal.
23 vagyok.
Ezért hülyeség nőktől tanácsot kérni:
8-nak köszönöm. 12, mit kérnél cserébe?
Ha ez számít valamit, elárulok pár dolgot magamról
-magas vagyok, átlagos testalkatú
-komoly felfogású, de szeretem a humort
-tanulok még
-zongorázok, rajzolok, szeretem a művészeteket, filozófiát
-szeretem a tartalmas beszélgetéseket
-nem vagyok tapasztalatlan, de tapasztalt sem, egy hosszú, sokéves kapcsolatom volt eddig
-ragaszkodó vagyok, és romantikus. Ha ez klisés, nyálas, ahogy az egyik kommentben írták, vállalom, ez van.
Nekem az utcai soha nem jött be, viszont kulturális rendezvényen, klubban, hobbi kapcsán, tánc vagy nyelvtanfolyamon, nyaraláskor minden további nélkül igen!
Na jó, ez most a korona miatt kizárva.
Az a baj, hogy még sosem próbáltam nőt felszedni, mert én is az vagyok, ezért nem tudok segíteni, pedig szeretnék.
Inkább férfiaktól kérj tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!