Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen különlegességeitek vannak, ami relativ neheziti a társkeresést?
Figyelt kérdés
Ami nem negativ kattanás, hanem pl túl nyitottak, kedvesek vagytok és ez gyanús, vagy túl jó veletek beszélgetni ezért inkább kilép a másik fél, stb.
Vagy gondolkodásmódban, adottságban, képességekben is gondolkodhatunk.
2020. nov. 29. 19:05
11/22 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy pozitív "kattanással" ijesztesz el másokat. Esetleg az lehet, hogy te pozitívnak gondolod, de közbe hülyeségeket beszélsz és a másik agyára mész. Vagy mindenbe bele szólsz és azt hiszed segítesz, ilyesmik.
13/22 anonim válasza:
nettó 300 alatt keresek 35 évesen is, pedig tanult vagyok.
14/22 anonim válasza:
2. Ötven feletti vagy? Mert azért még 30-40 évesen eléggé megy a csajozás a legtöbb ismerősömnek.
15/22 anonim válasza:
Idáig kellett volna kedves #2-es, ne sirankozz. Amid idáig van, annak bőven elégnek kellene lenni. Mivel töltötted idáig életed? Ne már, hogy most kezdesz raebredni? Sohasem késő, de amit idáig főztél abból eszel. Ez van.
16/22 anonim válasza:
Introvertált vagyok és nem különösebben érdekelnek az emberek. A társas kapcsolatok/események általában terhet jelentenek számomra.
17/22 anonim válasza:
Extrém nagy méretű a péniszem.
Tudom, viccesnek hangzik, de nem az. Nem csak simán nagy, hanem szélsőségesen nagy.
Nem is találkoztam még olyan nővel, akinek ne az lett volna az első reakciója, hogy ez így nem fog menni.
Tovább rontja ráadásul a helyzetet, hogy teljes merevedést nehéz elérnem ekkora mérettel.
Nem is volt még soha tartós párkapcsolatom.
18/22 anonim válasza:
Kedves 17-es csak úgy kíváncsisából, pontosan hány cm?:D
19/22 anonim válasza:
18
Hát erre nehéz pontos számot mondani, írtam, hogy nem egyszerű teljes merevedést produkálnom, de kb. 28 centi.
20/22 anonim válasza:
Nem válaszolok privátokra, és pláne nem fogom mutogatni, nem szándékozom freakshow szereplővé válni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!