Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen különlegességeitek vannak, ami relativ neheziti a társkeresést?
Ami nem negativ kattanás, hanem pl túl nyitottak, kedvesek vagytok és ez gyanús, vagy túl jó veletek beszélgetni ezért inkább kilép a másik fél, stb.
Vagy gondolkodásmódban, adottságban, képességekben is gondolkodhatunk.
"Ami nem negativ kattanás"
Köszönöm, hogy figyelmesen olvassátok a leirást. Ja nem.
Nálam az a vicces, hogy a srácok nem szokták tudni megmagyarázni.
Csomószor megkaptam, hogy nagyon jól nézek ki, jókat lehet velem beszélgetni, vicces vagyok és kedves, de bocsi inkább hagyjuk, mert nem érzik a pluszt, meg a szikrát.
Kettő szenvedélyemben vettem észre, hogy némelyeknek nem szimpatikus:
1. Imádok utazni, és amikor már futottam bele olyanba, aki szerint akkor én elvárom, hogy repülőre pattanjunk, majd luxus szállodában szálljunk meg és mindennap étteremben együnk mindezt úgy, hogy egy penny-t nem adok bele. Nem. Csereprogramok, kempingezés, baráti meghívások, egyszer még stoppal is mentem barátnőkkel Olaszországba, szóval röviden az élményre megyek rá, amit olcsón meg lehet úszni, főleg mert én melegszendvicsen is jól elvagyok egy hétig, ha emellett mehetek várost nézni és túrázni.
2. Művészlélek vagyok és szinte minden művészet érdekelt, az is, amihez nem értek. Ezt kettő módon láttam tükröződni: elvont alak vagyok, akivel nem lehet komoly témákról beszélni, a másik pedig, hogy unalmas vagyok, mert biztos múzeumokba és színházakba rángatnám el, ahova valóban gyakran járok, de egyiket se tartom unalmasnak, másrészt nem kényszeríteném, hogy olyan programra menjen, ami nem érdekli.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!