Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb stratégia (az öngyilkosságon kívül) ha olyan külsővel áldott meg az élet, hogy egyetlen nő sem tud vonzónak találni?
Így a legtöbb, amit kihozhatok az életből, az érdekkapcsolat, de még azért is nekem kell küzdenem, hogy arra méltó lehessek. Mint mikor a disznó önmagát vágja le és ugrik fel a kampóra a hentesnél.
Irtózom a gondolattól is, hogy prostituálttal legyek, ugyanakkor felőröl már a magány.
Pedig csak arra vágynék, hogy valaki szeressen.
És minden, de tényleg minden lehetőséget kimerítettem már az ismerkedésre.
A nok a szemelyiseget keresik, nem pedig a makulatlan kulsot.
Azért van az, hogy 10/9 szer a nők a hulladékjellemű, iszákos macsóval jönnek össze, nem az átlagrendesnormálisnemtúlvonzó Sanyival...
Ez az élet rendje.
Ha csúnya vagy, akkor ritkán kapsz meg szép nőt.
Akkor a csúnya nők közül kell válogatnod. Ennyi. Ugyanúgy vannak nőkben is csúnyák, ott kell keresgélni.
Nem én bújok el a világ elől, minden lehetséges eszközt megpróbálok az ismerkedésre, fejlesztem önmagam folyamatosan.
Ne keverj össze az itteni lányokkal, akik még a privátokra sem írnak vissza.
lányként mondom, hogy a nőknél kevésbé számít a kinézet, mint a fiúknál. ha egy fiú magabiztos, (ami tudom, hogy nehéz ha önbizalomhiányos valaki) akkor majdnem mindegy, hogy néz ki, mert a lány is el fogja hinni, hogy ő a legjobb pasi, akit csak kaphat
Egy srácnak nem azért nem lesz csaja, mert csúnya, hanem mert elhiszi magárol, hogy csúnya és ezért önbizalomhiányos meg bizonytalan lesz.
Ajánlom ezt a két videót MINDENKINEK
https://www.youtube.com/watch?v=1MwINjXKAqE&t=545s
https://www.youtube.com/watch?v=4uQv9GW3jUQ
remélem segítettem : ) sok sikert a továbbiakban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!