Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti is annak a hívei vagytok, hogy élőben kell csajozni és nem társkeresőn, ahjol minden nő ignorál? Élőben nem tud elszaladni és simán rájuk lehet tukmálni magatokat. Szerintem ez a nyerő stratégia. Ott nincs olyan, hogy nem :D
"Ott nincs olyan, hogy nem :D"
Hát akkor te még nem ismerkedtél élőben, barátom.
Amúgy meg minél nagyobb az aránytalanság a nemek között, annál válogatósabbá válnak a nők, mert megtehetik. A társkereső oldalak rogyásig vannak férfiakkal, ott nyilván a kevés számú nő nem győz válogatni a férfiak közül. Élőben azért egy fokkal jobb a helyzet, bár bárhol, ahol lehet(ne) ismerkedni, az a hely köztudottan tele van férfiakkal. Szóval a férfiaknak így is - úgy is baromira nehéz a dolguk, a kérdés csak az hogy mennyire.
Hát ezen most jót nevettem. Ez vagy troll kérdés vagy vicc, mert élőben is van nem. Mégpedig akkora baromi nagy taslást tudsz kapni, ha erőszakos leszel, mint a huzat.
Mármint nem mondom, odamehetsz, de ha elutasítanak eszedbe ne jusson tukmálni magad! Komolyan.
Ezt most jelentettem, puszi. :*
UI: Csak megerősítettél, hogy milyen tiszteletlen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!