Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb stratégia (az öngyilkosságon kívül) ha olyan külsővel áldott meg az élet, hogy egyetlen nő sem tud vonzónak találni?
Így a legtöbb, amit kihozhatok az életből, az érdekkapcsolat, de még azért is nekem kell küzdenem, hogy arra méltó lehessek. Mint mikor a disznó önmagát vágja le és ugrik fel a kampóra a hentesnél.
Irtózom a gondolattól is, hogy prostituálttal legyek, ugyanakkor felőröl már a magány.
Pedig csak arra vágynék, hogy valaki szeressen.
És minden, de tényleg minden lehetőséget kimerítettem már az ismerkedésre.
Miért gondolod, hogy egy kapcsolatban boldog lennél?
A tapasztalat nem azt mutatja, hogy mindenki repdes aki benne él, sőt.
Erre sajnos nincs megoldás.
Összejöhetsz hasonlóan ronda dagadt nőkkel de sosem leszel velük boldog.
Kurvázhatsz, de attól sem.
#5: Ez egy nagyon jó pasi. Maximum neked nem jön be, de sok nőt láttam ehhez hasonlóval, aki ráadásul szakadt drogos ilyesmi külsővel, mégis odavannak érte a nők.
Nekem ilyesmi fejem van, mint a középső képen a csávónak, csak nem hagytam meg a szerzeteshajat oldalt: [link]
Hiába gyúrtam ki magam, a fejszerkezetem miatt az első körben elvérzek minden nőnél. Próbálkoztam szakállal, bajusszal, mindennel külön-külön is és egybe is, egyszerűen olyan torz a fejem, hogy nem lehet vele mit kezdeni. Magas a homlokom, kicsi a szemem a fejemhez képest, nincs előreugró szemöldökcsontom, nincs dús, sötét színű szemöldököm, ami ellensúlyozná a magas homlokomat és a kopaszodó fejemet, az állkapcsom sem széles.
7.-re.
"Magas a homlokom, kicsi a szemem a fejemhez képest, nincs előreugró szemöldökcsontom, nincs dús, sötét színű szemöldököm, ami ellensúlyozná a magas homlokomat és a kopaszodó fejemet, az állkapcsom sem széles." Kopasz fej + szemüveg/napszemüveg.
És a lóvé? Ruházat? Lakás?
#5 Egyrészt ő nem undorító.
Másrészt nem elhanyagolható, hogy ismert, gazdag és jó a humora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!